`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Radiactor EVO

X-BIONIC Radiactor EVO

X-BIONIC Radiactor EVO

X-BIONIC Radiactor EVO

 • X-BIONIC Radiactor EVO
 • X-BIONIC Radiactor EVO
 • X-BIONIC Radiactor EVO
 • X-BIONIC Radiactor EVO
 • X-BIONIC Radiactor EVO

X-BIONIC Radiactor EVO

Produktbeskrivning X-BIONIC Radiactor EVO

5 års kontinuerlig utveckling? 93% NYHET Schweiziska forskare har fulländat sin prestationshöjande systemet med fortsatt utveckling som resulterade i Radiactor EVO. En högre grad av effektivitet uppnås genom de större dimensioner 3D Bionic Sphere System på bröstet. Nya 3D-strukturer skyddar senstive nerv ledningscentral i solar plexus. Den revolutionerande X BIONIC Partialkompression ger mer prestanda: endast med den kan svettas kyls blodet cirkulera fritt under huden yta och skydda friidrottare från överhettning?. Vetenskapliga lösningar för att garantera enastående prestanda under alla förhållanden.

Teknisk sammansättning:

50% Hud NODOR

22% XITANIT

14% Polyamid

10% Mythlan?

4% elastan

Teknik:

Innerlap Luftkonditionering Zon:

De inre låren är mindre reaktiv för kyla. Här, vävda nät med noll isolering funktion tillåter luft att cirkulera och hjälpmedel kyla så fort du börjar svettas.

ISO Pad:

Möjliggör riktad isolering av enskilda kroppsdelar från en kall omgivning för att skydda kroppen från att frysa på vintern. Detta är hur de optimerade ISO Pads behålla mer kroppsvärme, vilket är nödvändigt för att garantera intern funktion orgel och skydda kroppsdelar som är känsliga för kyla.

InsulationPads på övre låret:

Formad som vågor, ligger deras skydd över en stor yta av de mest ytliga lårmuskeln, därmed behålla den nödvändiga värmen närmast kroppen för att bibehålla muskelprestanda.

ExpansionKnee:

Principen dragspel bakom ExpansionKnee förbättrar sin isolerande karaktär snarare än att förlora det när knäet böjs. Ett mycket flexibelt system av kammare och kanaler ger isolering genom att lagra varm luft inuti.

Luftkonditionering Channel:

Den luftkonditionering Channel är ett ventilationssystem med kanaler som flödar runt kroppen, ständigt bära bort fukt och värme. Den tillåter luften att flöda till kroppsområden som normalt inte nås med frisk luft cirkulation.

X BIONIC Partiell kompression:

Ett nytt riktmärke inom komprimeringstekniken. Partiell kompression av X BIONIC utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.

3D BionicSphere System på svanskotan:

Svett ryggens nedre del sker genom 3D BionicSphere System till svanskotan för avdunstning. De SweatTraps på nedre delen av ryggen är riktade särskilt till fånga svett flödar in mot skinkorna. Denna första etapp, som ofta leder till friktions sår, avbryts innan det ens kan börja

AirConditioningSpot ?:

Knäet ihåliga svettas snabbt och kraftigt. En fin, rund trikå har införlivats där. Svett avleder och trycks utåt med hjälp av kroppsvärmen utan risk för kylning

ISO CalfPad ?:

Vadmusklerna kan kyla ner snabbt, särskilt efter korta pauser och även om kroppen fortfarande är varm. Detta kan leda till en risk för skada. ISO CalfPad? behåller kroppen? s värme.


Vill du veta vilka andra skidorrelaterade produkter X-BIONIC har? På snowinn kan du köpa alla nödvändiga Underklädervaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. X-BIONIC Radiactor EVO finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner X-BIONIC Radiactor EVO

Färg
Typ av klädplagg
Längd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga