`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Invent L/S

 • X-BIONIC Invent L/S
 • X-BIONIC Invent L/S

X-BIONIC Invent L/S

Produktbeskrivning X-BIONIC Invent L/S

Skyddar dina viktiga områden. Ett optimalt balanserad personlig klimatet är svårt att upprätthålla på vintern. Det kan bli mycket kallt på liften då alldeles varm på härkomst.


X-BIONIC INVENT stödjer just din kropp? S temperaturreglering. Den tredimensionella trikåvaran kan hålla ett isolerande skikt av luft på kroppen (blå på bilden).


I aktiviteten fasen, kan överskjutande värmen avledas snabbt via AirConditioning Channel och AirConditioningSpots?Specifikationer:


- 94% Skin NODOR


- 4% Mythlan?


- 2% Elastan


- 94% Polyamid


- 4% Polypropylen


- 2% ElastanTeknik:


AirConditioning kanal med ZERO-Isolering


Fysiologiska studier har visat att bröstet är en av de optimala områdena för snabb och effektiv ventilation. Noll-isolering zoner fungerar som ventiler som en del av de Luftkonditionering kanaler.


ISO-Pad?


Möjliggör riktad isolering av enskilda kroppsdelar från en kall miljö för att skydda kroppen från att frysa på vintern. Detta är hur det optimerade ISO-Pads? behålla mer kroppsvärmen, vilket är nödvändigt för att garantera den inre organfunktion och skydda kroppsdelar som är känsliga för kyla.


ExpansionRibs?


Den stickade väven i ExpansionRibs? veck bygger förutom på dragspel princip säkerställer att kalla spelar ingen kyla ner armbågarna. Även när skarpt böjd, är den isolerande effekten upprätthålls genom varm luft som lagras i det inre. Flexibiliteten hos ExpansionRibs? och elasticiteten hos garnet tillåta en friktionslös rörelsefrihet.


Utdragbar Collar


Kragen kan spridas utåt för att skydda nacken vid behov mot kalla, hårda vindar. Reflexer på kragen ger större synlighet på natten.


MicroDiffuser på manschetten


Exakta kanaler på manschetten skapa en mycket bekväm band på ärmen och låt den fuktiga, varma luften släpps ut


AirGuides?


Fungerar som distanser och gränser längs AirConditioning kanal för effektiv luftcirkulation.


SweatTraps


Trap svett innan du börjar känna det. Svett är wicked bort så det kan avdunsta med värme dynamik. En film av svett - alltför tunn för att vara märkbar - är kvar för att kyla huden.


MACROSPHERE? System på bröstkorg och rygg


Den tydligt storlek MacroSphere? System på bröstet och ryggen ger för kylning utan risk för kylning. Kyler när du svettas, och värmer när du? Re kallt.


VALLABY STRUKTUR


Garantier effektiv kylning. Högeffektiv evaporativ kylning vid handleden sker via en yta som är fyra gånger större. Venöst blod som strömmar förbi kyls och återförs till kroppen.


PROPRIO-padding


Proprioreceptors är sensoriska receptorer finns i leder och muskler. De kontrollerar din position och förflyttning av din kropp i rymden. Neuromuskulär reaktionstid av den stabiliserande muskulaturen förbättras med den lättaste beröring med de räfflade strukturerna på dessa fläckar. Detta säkerställer aktivt balansen och stabiliteten i hela kroppen.


MONTERING RIBS


Fint detaljerad Ribbing ger för optimal passform av underkläder. Med den räfflade strukturen och dess material, skjortan fi ts tätt mot kroppen utan bromsande. Detta optimerar funktionaliteten i klimatzoner och garanterar en perfekt passform.


Skulle du vilja köpa X-BIONIC Invent L/S? Då är du på rätt ställe! Inom kategorin Underkläder på online skidorbutiken kan du hitta ett brett utbud av olika modeller till bästa pris. Hitta de bästa skidorprodukterna, som anpassar sig till dina behov på snowinn. Letar du efter en present? Missa inte våra Damkläder reor.

Funktioner X-BIONIC Invent L/S

Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

X-bion

-

X-Bionic bäst !!

Uppfinna

-

Den stora produkten till ett oslagbart pris

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga