`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Energy Accumulator

X-BIONIC Energy Accumulator

 • X-BIONIC Energy Accumulator
 • X-BIONIC Energy Accumulator
 • X-BIONIC Energy Accumulator

X-BIONIC Energy Accumulator

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning X-BIONIC Energy Accumulator

Värmer när youre KALLT. KYLER när du svettas. Den kylande effekten av X-BIONIC Underkläder aktiveras endast när du börjar svettas. Dess smarta reglering fungerar med den mest tillförlitliga av förrätter: din svett.


One-of-a-kind och effektiv, med dess kyleffekt alltid exakt när du behöver det. Reglerar din personliga mikroklimat, som utvecklats av forskare, visat av uthållighetsidrottare.


Du vet att unpleasent känsla av att vara svettig, sedan bryta ut i gåshud. Din kropp slår larm: Varning, hot om överkylning! X-BIONIC Underkläder förhindrar dessa frossa. Om ingen svett är närvarande, då en unik process använder luft värms upp av kroppen asthermal isoleringen.Specifikationer:


Teknisk sammansättning:


- 94%: Skin NODOR


- 4%: Elastan


- 2%: Mythlan


Material sammansättning:


- 94%: Polyamid


- 4%: Elastan


- 2%: Polypropylene3D-BionicSphere System i bröstet:


Fysiologiska studier har visat att bröstet är det bästa stället att reglera kroppstemperaturen snabbt och effektivt.


Utan att ge kroppen ett intryck av att det blir kallt, frisk luft från 3D-BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras inuti kanalerna som fungerar som en sluss.


Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppsvärmen och ersattes sedan med ny frisk luft. Inget drag, men perfekt ventilation.


3D-BionicSphere System på baksidan:


Garantier effektiv ventilation så fukten snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.


3D-BionicSphere System på svanskotan:


Den svett av ryggens nedre del leds genom 3D-BionicSphere System till svanskotan för evaporering.


De SweatTraps på nedre delen av ryggen är inriktade specifikt på att fånga svett strömmar mot skinkorna. Denna första fas, vilket ofta leder till friktion sår, avbryts innan det ens kan börja.


HIGH.IMPACT (energiackumulator, Löpning / Bike Pants): Lies tätt mot kroppen och minskar muskler vibrationer och svängningar.


Hjälper till att upprätthålla en lägre hjärtfrekvens, stöder stabiliserat blodtryck och snabb venösa återflödet av blod till hjärtat för en god näringstillförsel. Män? S och kvinnor? S modeller.


MID.IMPACT (Bionic Energizer, Löpning / cykel tröjor): Minskar muskelvibrationer stödjer muskler och leder. Optimerar rörelsefrihet samt samtidigt blodcirkulationen, vilket förbättrar näringstillförsel till musklerna. Män? S och kvinnor? S modeller.


LOW.IMPACT (Bionic Vitalizer): vitaliserar och sparar energi genom effektiv temperaturreglering. Dess bekväma passform llies nära kroppen utan en tight passform. Bionic Vitalizer är extremt elastisk. Män? S och kvinnor? S modeller.


Älskar du skidor? Få din X-BIONIC Energy Accumulator och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som X-BIONIC ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Herrkläder för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva skidormodellerna som möjligt, har de flesta av våra Underklädervaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner X-BIONIC Energy Accumulator

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga