`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

Produktbeskrivning X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

3552 DAGAR AV FORSKNING & UTVECKLING I mer än 10 år har vi arbetat på X-BIONIC energiackumulator. Varje år det har utfört ännu bättre.


Varje år de troféer vann vi för det staplade upp - idag har vi 15 internationellt kända designpriser, för att inte nämna otaliga bästa testresultat.


Detta gör oss mycket stolta, men inte sätta stopp för vår ambition att göra det ännu bättre. Med energiackumulator EVO dess kommer nu ner till precisionsarbete. Vi Arent ändra hela konceptet, men vi bara hamra bort på varje liten detalj. Om du optimera enkla funktioner, slut dig att förbättra hela systemet.


Det handlar inte om en hel revolution längre. När det gäller funktionella kläder, som redan utfördes av energi Accumlator. Det är nu allt om evolution.


I prestanda sport, seger och nederlag är ofta beslutas av den hundradels sekund. Varje söm måste vara perfekt och har att stödja idrottare optimalt i varje situation.


Det var förutsättningen för utveckling och det inställda målet för vårt team. För att uppnå detta har vi till slut nästan helt förändrat energiackumulator: Nyligen defi nierade zoner skuldra, bredare områden kompression, starkare gemensamma segment, nyligen konceptualiseras kanalisering, ...Specifikationer:


Teknisk sammansättning:


- 89%: Skin NODOR


- 8%: Mythlan


- 3%: Elastan


Material sammansättning:


- 89%: Polyester


- 8%: Polypropylen


- 3%: Elastan


Just nu hittar du, X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4 till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På snowinn, kan du hitta andra grymma produkter i Herrkläderkatalogen och speciellt produkter i Underkläderkategorin. Vi har ett brett utbud av Underkläder för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4

Underkläder
Färg

kundens omdömen och frågor (7)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

X-bion

-

mycket varm, är på super. Bra komprimering effekt

X-bion

-

Skidåkning är stor!

översikt

-

Byxor för tillräckligt kalla förhållanden

X-bion energiackumulator

-

Enligt tätheten av passform - som en våtdräkt. Det skapar en känsla av en andra hud. Den stöder och toner musklerna. Luftfuktighet och kroppstemperatur kommer att vara normal hela tiden. Inte uttorka huden till skillnad från vissa veke modeller.

Utmärkt

-

bekväma byxor att använda som ett första skikt, eller till och med enda, mycket varm och praktiskt.

Meget tilfreds

-

Meget tilfreds Med disse skibukser

Termiska byxor x-bionic

-

Utmärkt termisk byxor. Vad jag förväntade mig

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga