`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Energizer EVO 3/4

X-BIONIC Energizer EVO 3/4

X-BIONIC Energizer EVO 3/4

X-BIONIC Energizer EVO 3/4

 • X-BIONIC Energizer EVO 3/4
 • X-BIONIC Energizer EVO 3/4
 • X-BIONIC Energizer EVO 3/4
 • X-BIONIC Energizer EVO 3/4
 • X-BIONIC Energizer EVO 3/4

X-BIONIC Energizer EVO 3/4

Produktbeskrivning X-BIONIC Energizer EVO 3/4

MINSKA svett, INTE förhindra det.

För bil ägare, kan det "MK" märkningssystem bara betyda en enkel modellnummer.

För team av utvecklare, men dessa två bokstäver enbart representerar månader eller år av mödosamt arbete och otaliga tester.

Den strategiska inriktningen är inte bara designen, utan snarare är mer prestandaförbättringar för produkten: Mer hästkrafter, större kapacitet, bättre chassi.

Till slut, naturligtvis, det handlar om högre hastigheter och bättre säkerhet. Thats exakt filosofi X-BIONIC. Förstklassiga produkter, såsom BIONIC Energizer?, Arent just ersatt, snarare de ständigt förbättras.

Våra schweiziska textilingenjörer behövs månader och månader i forskningslaboratorium tillsammans med våra prestanda idrottare.

De fokuserade främst på idrottare, inte på produkten. Hur kan vi bättre stödja idrottare i sina strävanden? Till slut kunde man knappt känna igen BIONIC Energizer? längre: en mycket större 3D-BionicSphere System, nyligen definierade ventilationskammare, bättre gemensamt skydd.

Isolering:

Cool inget ljus ingen Varm ok Extrawarm nej

Teknisk sammansättning:

70% Hud NODOR

21% Polyamid

5% Elastan

4% Mythlan?

Materialsammansättning:

91% Polyamid

5% Elastan

3% Polypropylen

Two-Step 3D-BionicSphere System

Den högteknologiska stickteknik garanterar optimalt grepp och klimatkomfort. De olika revben och yt konstruktioner stödja och transport fukt och värme.

ExpansionKnee

Principen dragspel bakom ExpansionKnee förbättrar sin isolerande karaktär snarare än att förlora den när knäet böjs. Ett mycket flexibelt system av kamrar och kanaler ger isolering genom att lagra varm luft inuti.

Läs mer

3D-BionicSphere system vid svanskotan - förstoras till 144 cm

Den 3D-BionicSphere system vid svanskotan har utökats med 144 cm för att kunna transportera och process svettas över ett större område. Detta skyddar mot skav och sår extremt effektivt.

AirConditioningSpot?

Knäet ihåliga svettas snabbt och kraftigt. En fin, rund trikå har införts där. Svett avleder och trycks utåt med hjälp av kroppsvärmen utan risk för kylning


Vill du veta vilka andra skidorrelaterade produkter X-BIONIC har? På snowinn kan du köpa alla nödvändiga Underklädervaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. X-BIONIC Energizer EVO 3/4 finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner X-BIONIC Energizer EVO 3/4

Färg
Typ av klädplagg
Längd

kundens omdömen och frågor (5)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Bra som förväntat

-

Bra produkt, inte första från x-bionic, alltid toppkvalitet och funktionalitet

Mycket bra produkt

-

Även om det är lite dyrt, tycker jag att det verkligen är värt det. Han håller på underbart, som om du inte bär någonting. Rekommenderas varmt

Super

-

Utmärkt val för skidåkare och snowboardåkare

Stor

-

Mycket bra produkt

Bästa skid underkläder

-

X-bionic gör förmodligen den bästa skid underkläder på marknaden.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga