`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Salomon

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

 • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
 • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
 • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
 • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
 • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
 • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
 • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Produktbeskrivning Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti + Warden MNC 13 Oil Green C90-skidor har material som gör dem hållbara och lätta, för att ge dig smidig kontakt med snön och bättre prestanda på pisten så att du kan öva alla bergskidåkning i många timmar.

Det franska huset har patenterat C / FX-tekniken som är resultatet av en kombination av kol och linne, från kant till kant och går mot spateln och svansen. Denna förstärkning gör detta bergskidor mer dämpande, minskar vibrationer och ger dig mer kraftöverföring.

Denna Salomon-skida byggdes också med en poplarkärna som ger dig utmärkt stabilitet och mjuk kontakt med snön. Titanförstärkningen under foten underlättar snidning och med Pulse Pads gummier kommer du att glida nerför berget smidigt. Skridskoens bredd är 84 mm och längden är 165, 172, 179 y 186 cm.

Funktioner:

Övning: allt berg

Bindande alternativ / system:

Warden mnc 13

Konstruktion och kärna:

Alla mtn c / fx form

Full woodcore

Rocker:

All terrain rocker 2.0

Förstärkning:

Kol

Single ti laminat

Specifika funktioner:

Pulskudde

Ti kraftzon

3 poäng tips

Toppskiktet:

Tpu matta

Uthyrning:

Tips beskyddare

Tail protecto

Specifikationer:

Storlek: 165, 172, 179, 186

Svans: 112, 113, 114, 115

Tips: 129, 130, 131, 132

Midja: 84, 84, 84, 84

Teknologi:

Konstruktion & kärna / full sandwich sidoväggar:

Laminatkonstruktion med full längd abs sidoväggar ger extra jätte skid / snökontakt och bra terränganpassning. Laminerad konstruktion gör att vi kan kombinera optimala materiallager för målinriktade prestanda.


Vill du veta vilka andra skidorrelaterade produkter Salomon har? På snowinn kan du köpa alla nödvändiga Skivaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90 finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Kön
Ålder
Nivå
Produkttyp
Skidpaket
Typ av skida
Bredd skridsko
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (9)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Bra skidor till ett bra pris. dålig snowinn.

-

Idealiska skidor för att ha ett par. Bra för spår och även för att gå ut på spår. De kom på tre dagar. Uppmärksam när du beställer. Om du inte skriver ner startstorlek, vikt, skidnivå etc. får du skidorna med bindningarna borttagna. Snowinn varnar inte tydligt i detta avseende. Jag var tvungen att återvända och beställa ett annat par. Om du lägger in data kommer du att få skidorna med monterade bindningar men i mitt fall utan att anpassa sig till mätningarna och spänningen för den angivna vikten. Snowinn fungerar mycket dåligt för att besvara samtal för att klargöra tekniska problem eller klagomål. Tjänar utländsk personal som pratar spanska mycket dåligt. Snowinn fungerar mycket dåligt i verkstaden som förbereder materialet innan leveranserna.

Bra skidor

-

Stora skidor väldigt glada

Bra köp till ett bra pris

-

Mycket bra produkt till ett bra pris. Allvarlighet av Snowinn men brist på det från transportören MRW, eftersom beställningen senare än som lovats av Snowinn och även jag var tvungen att åka till centralkontoret istället för att ta den till mitt hem

Bra köp

-

Bra produkt till ett bra pris med leverans utan problem på två dagar.

Uppmärksamhet montering av fixeringar

-

Skidor fick i tid. Stämmer med beskrivningen men en av fixeringarna var delvis monterad och den andra monterade upp och ned ...

Stora all-round skidor

-

Trevliga alla bergskidor som har stor kontroll på preparerade backar, väldigt lätt att svänga och snida, lätt och ganska bra off piste också. Om du bara kan bära ett par skidor så är dessa det bästa valet. Beställde dessa för min son eftersom de är så mycket billigare här än från butiken. Beställde på en fredag och de anlände följande torsdag till Storbritannien, så 6 dagars leverans från Spanien. Bindningar var till och med inställda på bagageutrymmet och din (vikt), även om jag har justerat dem något för min son. Allt i ett fantastiskt par skidor.

Stort

-

Utmärkt köp

Utmärkt

-

Allt perfekt, levereras enligt schema. Pålitlig butik. Jag rekommenderar det

Montering av fästen:

-

Skidorna har skickats till mig med de delvis monterade fästelementen. Fästskruvarna på tårna och hälremmarna utan att dra åt, och de senare avmonterades och justerades efter den anmälda bagagerummet. Det verkar inte normalt att leverera utrustningen under dessa förhållanden.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga