`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Salomon

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
 • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Produktbeskrivning Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

2557g @ 175 w / o bindning

3667g @ 175 w / bindning

UPS HANDEL

Prestationsrace-teknik och progressiv radie gör det möjligt för passionerade skidåkare att välja sin turform och hastighet.

UPS CONSUMER

Fritt att gå fort.

VIKTIGA FÖRBRUKARENS FÖRDELAR

Optimerat längdval

Maximal precision, stabilitet och kantgrepp

Skidåkning till snökontakt

ARGUMENT

Välj din längd baserat på den radie som du vill göra.

Sandwichkonstruktion med Powerline-teknik ger grepp, kraft och stabilitet vid vilken hastighet som helst.

Sidoväggskonstruktion med powerline garanterar en stabil körning vid vilken hastighet som helst.

STORLEKAR

157/165/170/175/180

SIDECUT 120/71/99 (170cm)

RADIUS 11/13/15/17/19

Bindande alternativ / system

Z12 Hastighet / Hastighet

KONSTRUKTION

Full Sandwich Sidewalls / Progressiv Radius Dimensionering / Full Wood S core / POWERLINE Titanium

ROCKER

Carve Rocker

FÖRSTÄRKNING

Dubbel Ti-laminat

SPECIFIKA FUNKTIONER

Factory Tune / PULSE PAD / Semi tvilling svans

Toppskiktet

Glansig


Är du intresserad av Salomon X-RACE SW+Z12 Speed? Produkten finns just nu i lager hos oss på snowinn, din skidorbutik online. På snowinn kan du hitta fler skidor produkter från märket Salomon. Vänta inte längre, utan njut av Salomon X-RACE SW+Z12 Speed inom bara några klick. Upptäck snowinns breda urval av skidorprylar nu.

Funktioner Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Kön
Ålder
Nivå
Rekommenderad Användning
Skidpaket
Typ av skida
Bredd skridsko
Färg

kundens omdömen och frågor (70)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Salomon xrace sw 165

-

Vacker produkt till ett bra pris. Leverans enligt schema, perfekt förpackning. Tack Snowinn

Increible

-

Mycket bra pris Leveranstiden var uppfylld och ordern anlände väldigt väl inslagna, passformen av de perfekta bindningarna till stövlarna. Jag har inte kunnat prova dem, jag hoppas nästa säsong. Jag hade aldrig kunnat köpa en produkt med så bra valuta för pengarna, med sådan lugn och en lyxprodukt. Det gör ont på transporten, vilket gör att för produkter av mindre värde verkar jag inte så lönsam med hänsyn till andra webs där försändelsen är ledig.

Salomon x-race sw + z12 hastighet

-

Mycket bra pris. Leveranstiden var uppfylld och ordern anlände väl villkorad. Med ånger har jag ännu inte kunnat testa dem, jag hoppas jag kan göra det nästa säsong.

Allt perfekt gjort.

-

Produkten kom med perfekt timing och varan var väl förpackad. Tack vare snowinnlaget !!!

Allt perfekt

-

High-end skidåkning till ett otroligt pris med önskan att komma fram till nästa säsong till premiären, mycket snabbt och väldigt tydligt. Jag rekommenderar snowinn att ändra bilden på köerna och sätta bilden av SW så ingen blir förvirrad och tror att köpa en slalomskidåkning för att sätta GS, åtminstone i storlek 1,65 tacksam

Bästa pris / prestanda på nätet

-

Förra årets modell av den nuvarande X-rasen av Salomon den 12.04. beställt och 18.04. levereras, färdigt monterad på önskad skidlängd. Jag hade glömt att ange när du beställde, men det var inte ett problem om tjänstechatten skulle kommunicera. Trevligt konversation på spanska. Priset är för närvarande det billigaste på nätet. Jag ser fram emot nästa vinter.

Salomon x-race bk + z12 hastighet

-

Lätt att köra skidåkning, leverans i tid. Mycket nöjd.

Första köp av en lång serie

-

Allt börjar med ett bra pris, fortsätter med snabb leverans och leverans och slutar med en perfekt produkt. Tack till hela laget. Vid nästa köp !!

157 + 165

-

Till detta pris beställde jag 2 skidor på söndag och mottog den på torsdag i SK. Z12 monterades inte på skidor, men det är lätt att sätta på. Du behöver bara låsa upp i mitten och skjut in den. Tyvärr måste jag vänta på nästa säsong för att prova på pistolen.

Imponerande!

-

Jag kan inte vänta med att testa mitt nya par skidor men jag är redan förvånad över den service som Snowinn erbjuder! Leveransen och förpackningen var alla perfekta och tack Gud, det finns fortfarande lite snö åt mig.

Ski xrace salomon

-

Produkt, pris och kvalitet på tjänsten är ojämförligt Jag beställer föremål för tredje gången och jag är alltid nöjd. Tack till hela laget.

Salomon X-Race SW

-

Supernöjd med skidorna! Lätta att manövrera och tight svängradie när man vill det och kantar skidan+trycker till! Uppför sig väldigt stabilt även i partier med mängder och högar av lös snö! Väldigt Snygga dessutom! Betyget sjunker något pga försenad leverans då en av varorna inte kunde levereras/ var slutsåld så jag fick vänta i tre veckor. Det posisiva var att jag fick svar varje gång jag mailade och alltid i vänlig ton - men det kunde getts besked tidigare om att hjälmen jag också beställt styrde hela leveransen. Funkade inte heller att på mitt konto ( efter inloggning) direkt avbeställa eller ersätta varan med annan så det fick också ske via mailkonversation. Rekommenderar TradeInn oavsett, kommer beställa mer saker!

Ski

-

Allt perfekt, behöver bara prova dem. 100% rekommenderas

Cool slalomski 157

-

Vänder ljus, lekfullt och carving med liten ansträngning. Perfekt slalomskidor för bra till väldigt bra ryttare! Leverans inom 8 dagar mottagna! Tiptop.

Salomon x race 170

-

Fantastisk produkt och exakt och snabb leverans

Salomon ski

-

Bra pris, högkvalitativ produkt. Snabb leverans, bra packad. Jag är nöjd. JAN

Salomon x-race sw

-

Magnifik skidåkning till ojämförligt pris. Ordern kom fram till mindre än 48 timmar. Jag lade ordern på söndag eftermiddag, och på tisdag före 2:00 var de i mitt hus. En 10 i allt !!!!!

Skidåkning

-

Mycket snabb leverans och försändelsen var väldigt väl säker för transport. Skidorna är mycket bra och kvalitet.

Esquis salomón xrace sw

-

Dessa skidor är galen, har en brutal konduktivitet, mycket krävande och snabb och med ett skandalpris. När det gäller leverans om 3 dagar hade jag dem i mitt hus i en låda och mycket väl skyddad. De är ett pass. Jag rekommenderar dem helt

Enastående!

-

Fantastisk produkt och exakt och snabb leverans

Ski salomon xrace sw

-

Bra produkt, kom fram till tiden. Det bästa priset hittades. Det är det andra paret jag köper

Lina

-

Köp två par skidor, min man och jag är glada över dem, mycket bra känslor men jag måste säga att leveransservice (dödlig) skulle komma fram till 3/4 dagar och det tog som 15 dagar (en katastrof därmed aspekt) och dessutom berättade de bara att de var i sändningsfasen och du kan inte prata med dem via telefon - men skidåkning är 10.

Salomon x-race sw (157) snabb och rolig

-

Snabb och väldigt snabb skidåkning för halvhastighetsturneringar, det har också ett korrekt beteende i låga hastigheter utan att behöva anstränga sig mycket. Även om den korta längden (version 157 cm) är mycket stabil i schuss, mycket bättre än förväntat. Oslagbart pris och leverans mycket snabbt och utan problem. Mycket nöjd med köp!

Utmärkt köp

-

Jag är nöjd med skidorna och med snösling. De har varit snabba i leveransen och omslaget och skyddet var perfekta. Dessutom hade jag beställt dem personliga så att de kom med de fixeringar som redan installerats och avgick till måttet på min bagage. I mitt fall mäter jag 1,80cm och även om jag till och med tänkte ta 170 skidorna så valde jag äntligen 165 för att ha en radie av 13 och ge mig mer spel och jag verkar roligare och mångsidig. Jag hade tidigare köpt produkter på denna sida och Jag kommer att fortsätta att göra det i framtiden. Utmärkt värde för pengarna, särskilt när du hittar erbjudanden hur det är.

Perfekt skidor

-

Jag köpte detta par skidor (Salomon X-Race SW 157cm) under en kampanj, över 60% av listpriset, ett fynd! Skidorna kom på endast 3 dagar från ordern, stängd i en låda och i perfekt skick, har fortfarande den skyddande plastfilmen. Bindningarna har kommit redan monterade på skidor och perfekt justerad enligt de indikationer som ingår i ordern. Jag har ännu inte haft möjlighet att prova dem, men för tillfället kan jag kalla mig glad över hela köpprocessen, superconsigliato och pålitlig säljare (för mig var det första köpet)

Utmärkt tidigt leveranspris

-

Bra pris även om förra året modell, jag försöker det om några dagar.

Stor

-

Super glad att mitt köp, skidor mycket vacker, som i beskrivningen, leveranstid respekterad, bra kommunikation. Allvarlig webbplats

Rekomemenderar

-

Bra produkt, bra pris och leverans.

Leverantören är inte professionell

-

Produkten var väldigt väl förpackad och ankom i tid. Fästningarna anpassades perfekt efter mina egenskaper. Leveransman GLS störde emellertid inte att knacka på min dörr för att leverera paketet och fattade beslutet att gå direkt till reläpunkt medan jag var hemma. Detta är den enda negativa punkten på det här kommandot.

Ett bra köp

-

När jag såg erbjudandet tvekade jag inte att dra nytta av det och nu när jag har skidat flera dagar med dem kan jag inte vara mer nöjd. Jag förvärvade dem i 170cm vilket innebär en vändradie på 15 m. En stabil skida när hastigheten ökar och trots att den är stel, visar den inte som en nervös skidåkning. Ett bra val för avancerade eller till och med mellanliggande skidåkare ivriga att förbättra.

Perfekt

-

Försändelsen var försenad ett par dagar, men materialet och den perfekta förpackningen. Jag rekommenderar dem för deras kvalitet / pris.

Mycket nöjd

-

Snabb leverans till Österrike. Bra produkt. Mycket bra pris. Mycket välpackad. Var noga med att handla på denna butik igen!

Jag rekommenderar

-

Full 10 shopping. Betalningstransaktionen ok, snabb och lovad leverans samt skidor var okej och välpackade.

Super

-

Bra skidor till ett otroligt pris! Jag är väldigt nöjd!

T

-

Leverans till datum, perfekt förpackning, SKI till ett superpris. Jag rekommenderar den här sidan till alla, jag kommer fortfarande köpa

Stor skid, levererad i tid.

-

Produkten är som beskrivet, i perfekt skick och mycket väl säkrad för transport. Jättebra service!

Mycket nöjd

-

Otroligt pris, rabatten är verklig och priset är det lägsta (mycket) du kan hitta online. Några tveksamheter i expeditionen, men så snart de lämnade kom de i en blixt! Alltid nöjd

Gabrielecabiati@libero.it

-

Produceras till ett fantastiskt pris, frakt och perfekta tider. Tillförlitlig säljare inga problem i de olika inköp som gjorts

Mycket nöjd

-

Så jag är väldigt nöjd med köpet. Frakt tog 3 dagar längre men var fortfarande ok för avståndet. Först var jag skeptisk, men allt blev till det positiva, skidorna packades väldigt bra och säkert. Jag kan inte säga mycket om skidan, jag körde den en gång. Jag är väldigt glad med det går väldigt tyst och vid höga hastigheter börjar han inte fladdra.

Utmärkt köp

-

Jag köpte skidor till ett otroligt pris. Förpackningen var perfekt, den försenade leveransen av 4/5 dagar under vilken trots punktliga försäkringar kunde jag inte förstå var ordern var. Jag försöker fortfarande inte skidor så jag kan inte kommentera produkten. Jag skulle gärna ha ett förslag också för inköp av pinnar.

Salomon x-race / leverans schweiz

-

Jag är väldigt nöjd. Leverans till Schweiz inom 6 arbetsdagar. Super skidor till oslagbart pris.

Köp skidor

-

Jag är nöjd med det köp som gjorts. Några skidor med ett mycket bra pris för kvalitet och pris. Ordern var försenad lite men jag blev hela tiden informerad om sin status. Jag skickade ett meddelande som bad om information och fick ett nästan omedelbart svar. Allt har kommit i gott skick och med rätt konfiguration av fixningarna.

översyn

-

Bra produkt Snabb leverans

Mycket bra

-

Skidorna är verkligen vackra och för det pris de kostar (hälften av de andra platserna) är det värt att ge en gåva, leveransen förlängs några dagar men jag kan inte säga någonting och jag kommer att göra nya inköp med denna grupp

översyn

-

Utmärkt spårskidåkning. Snabb leverans. Claudio

Rådgivning gäller vilken skidåkning

-

Kära Jag är en kvinna på 25 år med en längd av 168 och en vikt av 56 kg. Jag har åkt skidor i 10 år och är avancerad och gillar att åka skidor i hög fart från alla backar. Jag letar efter en skid som passar mig bra men inte för dyr max 300. Vilka skidor rekommenderar du mig? Hör av dig.

våra experter svarar

Hej,
Salomon X-RACE SW + Z12 Hastigheten är bra för att åka skidor, den har dubbelt titanallager, så det ger dig självförtroende under varvtalet.
Hälsningar

Magnifik kvalitet / prisförhållande

-

Det är en skid av bra kvalitet till ett oslagbart pris. Fördelarna som du ger mig är fantastiska. Jag är väldigt glad

Rekommendation

-

Jag är en mellanliggande avancerad skidåkare som letar efter en skid för att få prestanda på banan för både korta varv och något bredare varv som är roliga att använda. Jag undrade om denna skid är flexibel eller om den är hög nivå, kanske den är för stel och det tar mycket styrka att dra nytta av det. Tack och hälsningar!

våra experter svarar

Hej,

Salomon X-RACE SW + Z12 Speed levereras med dubbelt Titanal-lager, så du måste vara lämplig att skida hela dagen med dem.

Vi föreslår, https://www.snowinn.com/ski-store/salomon-x-max-x12-z12-walk/136938142/p, det har ett titanallager, så de är mycket roligare.

Hälsningar

Salomon x race 170

-

Mycket snabb frakt och perfekt förpackade, mycket vackra skidor och i perfekt skick. Mycket nöjd.

Nyligen köpt

-

Jag rekommenderar att du köper på den här webbplatsen .. Punktlighet och allvar .. Perfekt förpackning ..

Salomon x-race sw + z12 hastighet

-

Köp skidorna under julhelgen till Kings gåva, de kom en vecka senare än förväntat. Jag tror att förseningen var från transportbolaget men uppföljningen av Snowinn var inte till min smak. De gav mig inte data för att hitta ordern. Skidorna och superfixarna, jag ger dem en 10.

översyn

-

bra produkt till ett bra pris punktlig frakt jag är nöjd.

Salomon x-race bk + z12

-

Bästa värde för pengarna! Leverans och hantering mycket bra. Bindning monterad och anpassad till mina specifikationer! Perfekt service!

Salomon x-race 2017/2018

-

Bästa värde för pengarna! Leverans och hantering mycket bra. Skidväxling och smidig körning vid högre hastigheter. Pris oslagbart!

Perfekt

-

Helt perfekt, en högkvalitativ produkt! Leverans i förväg trots avståndet från affären rekommenderas.

Skidor rekommenderas

-

Han rekommenderar skidor, de är väldigt stabila och du kan utveckla hög fart på dem. Bra pris, snabb leverans, bra packad.

Hittills så bra

-

Paketet är ännu inte inkommande men vad gäller inköp, frakt och snabbhet på svar på mina önskemål okej. Om paketet kommer i tid och på plats skulle jag säga att vi är perfekta!

Ski salomon x race sw

-

Jag bifogar i en mening ALLT PERFECT. Jag rekommenderar starkt

Mycket seriöst företag

-

Jag bifogar i ett enda ord PERFEKT. Jag rekommenderar starkt

Bra köp

-

De har kommit till mig bra, det enda som kunde klaga är omslaget men bra de har kommit utan att behöva klia och tandolo en eia efter det förväntade.

Vad vill du ha mer?

-

Utmärkt köp. Frakt in i de meddelade tiderna, attacker som regleras som sagt, perfekt produkt. Bra pris. Verkligen nöjd!

X-race 157

-

High range skidåkning till ett fantastiskt pris !!

Salomon sl 165 cm

-

Super snabb leverans och en topp produkt till ett bra pris ... Skidan är redan testad. Skidan är en galenskap som är super smidig och körs med hög hastighet och mycket revving ... En nöjd kund .. Kommer säkert att beställa igen .. MfgB

Stora skidor

-

Bra skidåkning till oslagbart pris. Om du inte har något emot att färgen 2019 är annorlunda, ring dem.

Salomon x-race sw 170

-

Försändelsen kom väldigt snabbt och perfekt förpackad. Skidorna kom utan fixeringar monterade, som jag inte tyckte om eftersom de skulle komma monterade och reglerade enligt mina egenskaper, men till sist såg jag att montering var mycket enkel och jag kunde montera dem själv. Annars bra skidor till ett oslagbart pris ... bara förblir premiär.

Årsmodell?

-

Salomon x-race bk + z12: Euro 319.-Vilken modell år / säsong? 2017/18?

våra experter svarar

Hallå,

den där skidan är FW 2017/18

Hälsningar

Salomon x-race sw

-

Varor i enlighet med beskrivningen, allt i perfekt skick, mycket väl säkrad för transport. Jag skulle rekommendera.

Ski

-

Köp några Salomon skidor med en otrolig rabatt, frakt var väldigt snabbt, definitivt ett köp på 10.

Skidåkning

-

order anlände i perfekt förpackning i tider något över löften men vi var i augusti.

100% rekommenderas

-

Stort värde för pengarna, särskilt för priset. 40% billigare än andra webbplatser. Dessutom var leveransen snabb och utan bekymmer. Jag ser fram emot den nya snösäsongen till premiär!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga