`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Salomon

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

 • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
 • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
 • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
 • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
 • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
 • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
 • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Produktbeskrivning Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X MAX X12 var designad med bara två saker i åtanke: kraft och precision på pisten. Dessa professionella skidor är inte för svaga i hjärtat, inte heller för dem som gillar en lätt åktur. Dessa skidor är för dem som letar efter ett sätt att föra sin skidåkning till nästa nivå med toppen av linjemateriel.


X MAX X12 innehåller en hel träkärna som möjliggör bättre precision vid svängning samtidigt som den erbjuder bra vibrationsdämpning och stabilitet. Sandwichkonstruktionen med ABS och Pulse Pad lägger också upp till att erbjuda en skid som har bra grepp på piste snö.


Denna modell har också en titanram i mitten som tappar ut när den når spetsen och svansen, som tillsammans med kol översätts till både kraft och ljushet. Detta gör Salomon X MAX X12 idealisk för dem som gillar att hålla höga hastigheter under långa perioder.


Sammanfattningsvis, om en känsla av fart och behärskning som du rider ner branta polerade backar är vad du letar efter när du åker skidor, så kommer Salomon X MAX X12 tillfredsställa den inre raceren i dig.

Specifikationer:

Bindande alternativ / System: Z12 Walk | Flextrak

Konstruktion och kärna: Oversize Active Contact Sidoväggar | Progressiv Radiallimering | Woodcore | Powerframe Ti

Rocker: Carve Rocker

Särskilda funktioner: PULSE PAD | Semi twin tail

Topsheet: TPU Structured

Uthyrning: Tipsskydd | Tail Protector

System: Ja

Midja Bredd (mm): 71 75

Övning: Piste

Pist: 6/6

Pulver: 1/6

Skidåkare nivå: 5/6

SIDECUT 120/73/103 (165cm)


Beställ din Salomon X-MAX X12+Z12 Walk nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på Salomon X-MAX X12+Z12 Walk, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är Salomon X-MAX X12+Z12 Walk i lager och priset ligger på 254.95 $. Med vårt varierade utbud av Skiartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

Funktioner Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Kön
Ålder
Nivå
Rekommenderad Användning
Skidpaket
Typ av skida
Bredd skridsko
Färg

kundens omdömen och frågor (62)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Tvekan

-

Mycket bra, jag är intresserad av att göra mitt första köp online angående skidmaterial och jag tvivlar på vissa saker. När vi pratar om storlek har du bara 2 alternativ 169 och 176 jag tvekar eftersom jag inte frågade om min höjd och då vet jag inte riktigt vad jag ska välja. Det skulle vara en stor hjälp för mig att lösa denna fråga för att välja bra och göra fler inköp på nätet. Tack

Ordern kom perfekt

-

Tack så mycket för ett fantastiskt jobb, fixingarna som jag frågade dig i ett meddelande, de kom helt anpassade till stöveln som jag berättade för dig och skidorna i perfekt skick. Ett fantastiskt jobb, tack

Bra leverans

-

Beställning levererad i tid. De har kommit perfekt förpackade. Bra köp för priset, det är bara för att bevisa dem nästa säsong! hälsningar

Salomon x-max x12 + z12 promenad

-

Den mycket välpackade produkten kom på mindre än en vecka. rekommendera

Mycket bra sajt

-

Beställning mottogs snabbt, skidbok fylld med fixeringsregeln efter skostorlek och vikt på skidåkaren ger vid beställning .. Jag kommer tillbaka till denna sida för andra inköp

Bra produkt och service

-

Jag bor i Storbritannien. Detta var andra gången jag köpt från SnowInn, den första var 3 år sedan för en skidjacka. Jag beställde Salomon X-Max 12-skidorna med Z12 Walk-bindningarna strax före min semester. De anlände på dagen rådde även om brittiska leveransföretaget helt enkelt lämnade paketet utanför vår ytterdörr, utan att få en signatur (SnowInn noterar) Skidorna var förpackade i sin ursprungliga Salomon-låda och förpackning. De hade inte upprättats av SnowInn. Men det var lätt att göra genom att hänvisa till Salomons verkstadsguide som är tillgänglig men tog lite letat efter online. Det kan vara en bra idé för SnowInn att ge en länk till detta eller publicera det relevanta extraktet från det. Det var enkelt att ställa in för startlängd. Jag visste mina DIN-inställningar från många år skidåkning och dessa måste justeras i häl och tå enligt Salomon-guiden och se till att fjäderinställningarna är korrekta. Om du inte är säker på det här, få dem att installera professionellt. Om du har "konventionella" alpina skidskor, oroa dig inte, det behövs ingen justering i GripWalk-kompatibla bindningar, använd bara dem som vanligt. 3 dagar senare var jag i Tignes. Jag kan bara säga det, för mig är skidorna briljanta. De är optimerade för skidåkning, som passar mig. Jag är lång och ganska tung, skidorna går bra och snabba underfot och vändning är lätt. Jag är väldigt nöjd med skidorna och bindningarna och med SnowInn.

Bra adress

-

Första beställningen mottogs snabbt, material välpackat, oslagbart pris. Jag lägger en andra order idag för andra märkesvaror.

Perfekt service.

-

Välordnad, snabb leverans, konkurrenskraftigt pris. Tillförlitlig säljare.

Perfekt service

-

Vid leverans såg jag att jag hade beställt fel storlek. När jag ställde frågor på servicebordet fick jag alltid ett svar inom en halvtimme. Så en perfekt service för mig. Jag beställer definitivt tillbaka här.

Bra skidåkning

-

allt perfekt

Bra produkt, otillräcklig service

-

Produkten återspeglar förväntningarna och förpackades korrekt. Trots regleringstjänst erbjudandet var produkten inte reglerad. Jag försökte kontakta leverantören genom att kommunicera disservice via chatt innan jag fick inga relevanta detaljerade frågor och sedan samtalspartnern i chatt har kopplats ur utan att ge mig något minimalt tillfredsställande svar

Mycket nöjd med min beställning ...

-

Jag är väldigt nöjd med snowinn. Priset är bra, bearbetningstiden högst upp. Skidorna verkar vara av god kvalitet och kvalitet. Det är fortfarande att testa dem. Endast negativ: Jag har inte lyckats gå med i savgen eller att svara på mina commantaires inom 15 dagar ...

Mycket nöjd med mitt köp !!!

-

Jag är mycket nöjd med mitt köp. Priset är högst upp och kvaliteten tycks gå. Produkten anlände inom de meddelade tidsfristerna. Jag måste bara prova nu.

Utmärkt

-

Utmärkt produkt, Leveranstid respekterad, Fixeringar justerade med informationen sänd, Webbplats som rekommenderas

Salomon x-max x12

-

Skidor anlände inom föreskriven tid. Väl förpackad, ingen skada. När det gäller skidorna själva har jag blandade känslor. Det är svårt att köra dem. du måste lägga lite styrka för att stabilisera dem. Inte en repfast grafisk design - ingen korrekt beläggning. Du kan uppnå ganska hög fart på dem utan tryck på lämplig teknik. Skidor för avancerade skidåkare.

Perfekt

-

Skidorna kom i perfekt skick och på den förväntade dagen. Mycket bra köp allt perfekt Snowinn är utan tvekan det bästa.

Bra produkt

-

Perfekt produkt anlände till 3 dagar.

Utmärkt skidor

-

Levereras snabbt. Är toppskidor för den avancerade skidåkaren. Kraftig kantbyte och stabil vid hög hastighet. Rekommenderas för skidbackar

Stort

-

Mottagna välpaket paket och enligt schema. Nu måste jag bara testa det.

Bra produkt

-

Bra produkt och valuta för pengarna. Ordern kom med en fördröjning på flera dagar. Välpackad. Redan testad på spår, och de går väldigt bra.

Utmärkt service och produkt

-

Anlände på mycket kort tid. Utmärkt produkt till ett mycket konkurrenskraftigt pris

Bra produkt

-

Skidorna är bra, mycket bra produkt och levereras före tiden

Hur reglerade skidorna inte som en sjukdom?

-

skidorna är perfekta det bästa priset de oreglerade attackerna bara fel

Kurvradie

-

Snälla kan du berätta kurvan för 162 och 169 cm? Jag är 174 cm lång som rekommenderar du? tack

våra experter svarar

Hej,

Salomon X-MAX X12 + Z12 Gå sidecut:

155 cm 120-73-106
162 cm 120-73-104
169 cm 120-73-102
176 cm 120-73-100

Hälsningar

Leveransdatum uppfylldes

-

Min Salomon X-Max X12 levereras i tid.

Stort

-

Utmärkt skidåkning, stabil och exakt, levererad enligt schema, oslagbart pris. Nöjd.

Mycket bra produkt

-

Mycket bra produkt ... för detta pris .... rekommendera.

Mycket nöjd

-

De kom fram till datum och perfekt packade, bra skidor till ett formidabelt pris. Mycket nöjd

Super ski - bra affär

-

Helt enkelt bra! Skidan är toppen, leverans i tid och levereras i välförpackat skick. När som helst igen !!!

Salomon x-max x 12 + z12

-

Tutto perfetto, gestione ordine, tracciatura ordine, consegna il giorno previsto, imballo integro, prodotto kommer då att beskriva det här!

Bra köp

-

Bra skidor till ett oslagbart pris och leverans skedde på bara 5 dagar, allt perfekt

Stövlar

-

Skidorna är kompatibla med dessa Salomon X Max Sport stövlar, som finns på din sida ???

våra experter svarar

Hej,

Salomon X Max Sport är kompatibel med Salomon X-MAX X12 + Z12 Walk

Hälsningar

Salomon x12

-

Kom några dagar sent på färdplanen, presenteras skidorna utmärkt, regleras och mäts enligt angivna uppgifter. Jag kan inte vänta med att prova dem.

Salomon x-max

-

Bara bra (service, pris, punktlig leverans).

Kompatibilitet med stövlar

-

Dessa skidor är kompatibla med freeride stövlar Solomon qst pro 100 tr? Tack

våra experter svarar

Hej,

Salomon Z12 Walk är ISO 9462 bindningar är avsedda för användning med ISO 5355 stövlar och
Grip Walk markerade stövlar

Ej kompatibel med WTR / WTR + stövlar enligt ISO 9523

Hälsningar

Allt perfekt!

-

Paketet kom fram till två dagar. Jag var lite orolig, men skidorna kom packade perfekt och med hela paketet. Jag kan inte vänta med att prova dem, men utvärderingen på säljaren är verkligen utmärkt!

Perfekt

-

Skidor mottogs 3 dagar efter beställningen i perfekt skick, ännu inte försökt. Pris trotsa alla tävlingar. Z12 fixering är en helt normal fixering.

Salomon x max x12

-

Utmärkt produkt, kom fram till tiden. Oslagbart kvalitetspris.

Salomon xmax x12

-

Bra produkt. Packade försiktigt och kom fram till tiden utan rep. Det var första gången jag köpte från dem men jag måste säga att jag tyckte mig väldigt bra och inte neka den genom att spara en båt.

Mycket bra men krävande

-

Magnifika skidor, jag ger dem inte 5 stjärnor eftersom de är krävande i teknik och styrka, men mycket bra.

Helt nöjd!

-

Exakt och snabb leverans. Artikeln anlände korrekt och perfekt packad, med skid åtskilda av polystyrenskal för att undvika att skada kanterna eller attackerna. Utmärkt produkt som uppfyller beskrivningen. Testade idag på snö, skidorna är extremt hanterbara och stabila med både hård och lös snö. God ledning i snäva radiokurvor, utmärkt i mellantoner, kräver ibland en viss korrigering i det brett utbudet. Övergripande, dock ett utmärkt verktyg för en mellanliggande skidåkare / expert, till ett oslagbart pris. Helt nöjd med både försäljningstjänsten och inköpet.

Ser fram emot att prova dem

-

Oklanderlig, mottagen om 6 dagar, korrekt förpackning, även om kartongen led några skador under transporten. Skidor förseglade under plastfilm. Gåva till min son så i tid -> perfekt Jag planerar att lägga en ny order. Jag rekommenderar

Allt perfekt

-

Allt bra, leveranstiden och förvaltningen var som de erbjöds och skidorna kom i perfekt skick. Toppkvalitetsprodukt till bästa pris på webben. Repetire köp utan tvekan i denna butik

Skidor

-

Mycket bra skidor och levereras vid rätt tidpunkt.

Encantada!

-

Jag har inte provat dem än men de verkar som högkvalitativa skidor till ett bra pris. Försändelsen varade lite längre för att falla på juldatum men jag tror att om det inte hade varit för det hade det varit väldigt snabbt. Tack!

Top!

-

Top. Snyggt förpackad. Konkurrenskraftigt pris.

Utmärkt!

-

Toppskidor till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Varade på grund av semestern lite längre innan de levererades (mer än en vecka) men annars gick allt som hoppas.

Skis salomon

-

Levereras på angivet datum, välpackat och i perfekt skick

Salomon x-max x12 + z12

-

Świetne narty ze świetnymi wiązaniami. idealny stosunek ceny do jakości. szybka przesyłka, perfekcyjnie zapakowany towar. polecam szczerze!

Salomon z12

-

Kära Snowinn-medarbetare, mina X-Max pro 120-skidskor är lämpliga för Z12-promenadbindningarna. mvg jan

Kvalitetsprodukt

-

Skid anlände punktligt för julklappen. Utmärkt produktkvalitet med justerbara tillbehör lätt och anpassningsbar till många storlekar. De kommer att användas av min dotter som älskar att ha kul på backarna utanför

Salomon x-max x12 + z12 promenad

-

Produkten kom perfekt packad med några dagar förseningar. Det är bara för att prova det ...

Kvalitet och service

-

Bra material och utmärkt service.

Perfekt hittills

-

Fick skidorna och de ser riktigt bra ut och passar mina stövlar perfekt, bara var att vikten inte var fördefinierad. Skulle vara bra om det skulle kunna markeras på något sätt. Ser fram emot att få lite snö nu för att testa dem.

Utmärkt köp

-

Respekterade leveranstider, perfekt förpackning, mycket konkurrenskraftigt pris. Allt som återstår är det praktiska provet på banan ....

Skillnad attack z 12 / xt 12

-

Vad är skillnaden mellan dessa skidor? Salomon x max x12 z12 tidigare max x12 xt 12. Tack

våra experter svarar

Hej,

Z12 Walk-bindningen är kompatibel med ISO 5355 och Gripwalk-skid stövlar, medan XT 12-bindningar endast gäller för ISO 5355-skidskor.

Hälsningar

Ottimk

-

Trevlig produkt, snabb leverans, utmärkt förpackning. Synd jag betalade mer under blackfriday än nu. Dopp en vecka 10% mindre, det är inte trevligt !!

Z12 gångfästen

-

Fästningarna som följer med X-Max X12 är Z12 Walk. Är de alpina skidbindningar? Jag förvirrar "promenad", det kommer inte att vara kryssningstypfixningar, eller hur?

våra experter svarar

Hej,

Z12 Walk, är skidbindning utformad för att speciellt rymma GripWalk rockered sulan vid tånanslutningen.

Det finns inget om bergsklättring

Hälsningar

Salomon x-max x12

-

Perfekt förpackad, uppfyller beskrivningen av produkten, även om sändningen är försenad några dagar

Gianni 11/30/2018

-

Utmärkt produktleverans som förväntad professionell säljare.

översyn

-

Ankom perfekt packade ser väldigt bra ut, allt sammanfaller med beskrivningarna på sidan, respekterade leveranstider jag kan inte vänta med att prova på snön.

Bra produkt

-

Perfekt produkt som helt och hållet sammanfaller med beskrivningen som tillhandahålls och anlände snabbt och perfekt packat i sin lådan

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga