`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Etrex 30x

Garmin Etrex 30x

Garmin Etrex 30x

 • Garmin Etrex 30x
 • Garmin Etrex 30x
 • Garmin Etrex 30x
 • Garmin Etrex 30x
 • Garmin Etrex 30x

Garmin Etrex 30x

Produktbeskrivning Garmin Etrex 30x

2,2 tums kristallklar färgskärm

Förladdade kartan Västeuropa Garmin TopoActive med skuggade konturer

Hög känslighet, GPS-mottagare med HotFix och GLONASS stöd

4 GB internminne. Expandera ytterligare med ett microSD? kort (ingår ej).

3-axlig kompass och barometrisk höjdmätare

Global grundkarta med skuggade konturer

eTrex 30x är vår uppgraderad version av den populära eTrex 30, med förbättrad skärmupplösning och utökat internt minne för att hålla fler kartor. Den förinstallerade Garmin TopoActive stöder och förstärker ett utbud av utomhusaktiviteter, såsom vandring, geocaching, cykling, bergsklättring och fiske. eTrex 30x har överlägsna egenskaper jämfört med eTrex 30, samtidigt som dess användarvänlighet, överkomliga priser och legendariska hållbarhet.

Se vägen:

eTrex 30x har en förbättrad 2,2 tums, 65K färg, solljus lättläst display. Slitstark och vattenavvisande, eTrex 30x är byggd för att tåla väder och vind. Det har en uppgraderad gränssnitt behåller ändå sin seghet att tåla damm, smuts, fukt eller vatten.

Nya verktyg för din Trek:

Den nya i inbyggda 3 axel luta kompenserad elektronisk kompass håller dina lager även när du? Re stillastående eller inte håller den nivå. Också lagt är en barometrisk höjdmätare som spårar förändringar i tryck för att precisera din höjd. Använd den för att plotta lufttrycket över tiden för att hjälpa dig att hålla ett öga på att ändra väderförhållanden.

Gå Anywhere:

Passa in eTrex 30x nästan var som helst, med hjälp av en rad kompatibla fästen. Använd auto montera kapacitet och City Navigator NT kartor för sväng för sväng vägbeskriving eller robust fäste för din cykel eller fyrhjuling. Du kan även montera en båt för fiske eller segling.

Go Global:

ETrex-serien kan spåra både GPS- och GLONASS-satelliter samtidigt? den har förmågan att låsa på ytterligare 24 satelliter än med bara GPS. Vad? S mer, den tid det tar att? Låsa på? till en position är (i genomsnitt) 20% snabbare än med hjälp av GPS ensam. Med sin höga känslighet EGNOS aktiverad GPS-mottagare och HotFix satellit förutsägelse, eTrex din position snabbt och precist samt bibehåller kontakten med satelliterna även i tät skog och djupa dalar.

Förladdade Garmin TopoActive Karta:

eTrex 30x levereras med den nya Garmin TopoActive * karta över Västeuropa, en perfekt utgångspunkt för din första fritidsaktivitet med GPS. Kartan ger relevant användbar information för aktiviteter som vandring och cykling, dess routas och visar höjdskillnader *. Garmin TopoActive karta över Västeuropa omfattar följande länder: Albanien, Andorra, Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Norge, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och Vatikanstaten.

Använd microSD? kortplats för att ladda ytterligare avancerade kartor? som kartor Topo, Bluechart g2 marina kartor och kartor City Navigator NT. eTrex 30x stöder också BirdsEye satellitbilder (abonnemang krävs) för att ladda ned och integrera med dina kartor.

Dela med dig av trådlöst:

eTrex 30x kan du dela dina rutter, geocacher och andra användaruppgifter trådlöst med andra kompatibla enheter. Tryck bara på? Skicka? att överföra din information och dela dina äventyr med vänner.

eTrex kan också anslutas till kompatibla Garmin-enheter, inklusive VIRB? och tillbehörssensorer, inklusive tempe ?, fotsensor och pulsmätare.

Behåll din position:

Med sin höga känslighet, EGNOS aktiverad GPS-mottagare och HotFix satellit förutsägelse, eTrex din position snabbt och precist samt bibehåller kontakten med satelliterna även i tät skog och djupa dalar.

Hitta Fun:

eTrex 30x stödjer papperslös geocaching GPX-filer för ändlösa geocaching äventyr. Bara besöka Ta kontroll över din nästa äventyr med Basecamp ?. Den fria, reseplanering programvara kan du visa och organisera kartor, rutter och mer, och även skapa Garmin Adventures att dela med vänner, familj eller andra upptäcktsresande. Basecamp visar topografiska kartdata i 2D eller 3D på datorskärmen, samt ett brett spektrum av satellitbilder när det paras ihop med en BirdsEye satellitbilder abonnemang.

Specifikationer:

Fysiska dimensioner: 5.4 x 10.3 x 3.3 cm

Skärmstorlek, BxH: 3,5 x 4,4 cm; 2.2 "diag (5,6 cm)

Skärmupplösning, BxH: 240 x 320 pixlar

Skärmtyp: 2.2 "transflektiv, 65K TFT

Vikt: 141,7 g med batterier

Batteri: 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas

Batteritid: Upp till 25 timmar

Vatten Betyg: IPX7

Hög känslighet mottagare: Ja

Gränssnitt: USB

Kamera: Nej

Barometerhöjdmätare: Ja

Elektronisk kompass: Ja

Enhet till enhet överföring (aktier data trådlöst med liknande enheter): Ja

Basemap: Ja

Förinstallerade kartor: Ja Garmin TopoActive karta över Västeuropa

Möjlighet att lägga till kartor: ja

Inbyggt minne: 3.7 GB inklusive förinstallerade kartor

Accepterar datakort: microSD? kort (ingår ej)

Custom POIs (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse): Ja

Waypoint / favoriter / platser: 2000

Rutter: 200

Spårlogg: 10.000 poäng, 200 sparade spår

Automatisk dirigering (sväng för sväng dirigering på vägar): Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)

Geocaching Vänligt: ??Ja (Papperslös)

Anpassade kartor kompatibel: Ja

Sol och måne information: Ja

Tide tabeller: Ja (med Bluechart)

Område beräkning: Ja

Bildvisare: Ja

Garmin Connect? kompatibel (online-community där du analysera, kategorisera och dela data): Ja

I lådan:

eTrex 30x

USB-kabel

Dokumentation


Upptäck Garmin Etrex 30x i lager till bästa pris. Besök oss på snowinn, din onlinebutik för skidorutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din Garmin Etrex 30x och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Garmin Etrex 30x

Med transduktor
Funktioner
Färg

kundens omdömen och frågor (44)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Full

-

Andra GPS som jag köper, samma modell ... lätt att använda, intuitiv, robust och mycket praktisk för bergsporter (vandring, bergskidåkning, MTB ...). 100% rekommenderas

Super

-

utmärkt GPS, exakt, snabb, robust, inte rädd för regn, mycket lätt, enkel och intuitiv i bruk, perfekt i alla situationer. För mig, toppen för vandring!

Underbart 3d gyro

-

Reaktion av kartan är tidigare än EDGE1000, batteriet räcker längre, vid användning på väg cykel, och kör för att visa kartan sida vid sida med EDGE1000, mer av eTrex30x är (kompromissa böjd från tid till tid eftersom det är långsam EDGE) reaktion av kartan tidigt om en sekund lång åktur vara säker på att kan byta ut batteriet även om batteriet är också onödigt utbyte som det 400㎞ rida, var det mycket orimligt i EDGE1000.

Portugal karta

-

Kartorna som kommer in GPS har Azorerna?

våra experter svarar

Hej, kommer denna enhet med Garmin Top Active (Västeuropa) förinstallerade ingår Azorerna. hälsningar

Garmin etrex 30x

-

Utmärkt pris, är det synd att inga fler fartyg i Ryssland.

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Etrex 30x

-

Stor navigator, skulle rekommendera! Mycket bekvämt kompakt och lång batteritid har en laddning. Satelliter fångar väl. Leverans till Ryssland utan problem för 2 veckor.

Stora produkter

-

bra pris

Tvekan

-

Enheten har möjlighet att använda den på portugisiska? Jag ser tillbaka!

våra experter svarar

Ja, du kan ställa in enheten på portugisiska språket. Hälsningar.

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

stora produkter

Ryska språket

-

Hej, finns det en ryska?

våra experter svarar

Ja, finns i ryska menyn. Med vänliga hälsningar.

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Nog i det engelska språket

-

Jämfört med den japanska lokaliserad version, det finns en tid och ansträngning för att installera en karta att använda i Japan, kan du se direkt genom att undersöka. Du kan också direkt om du vill japanska lokalisering. Eftersom billigt nära halva priset jämfört med den japanska lokaliserad version, turligt nog för dem som inte är trött på problem kommer.

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Det är den bästa

-

Japanska lokalisering kan, kan också hade karta, inte behöver köpa den japanska versionen.

Intryck av etrex30x

-

Vi är mycket nöjda. Var faktiskt används på vintern berget, men det har inte dysfunktion även i kyla, gjorde det inte att loggen flyga. Du har kommit i förtid också varor ankomst, vi uppskattar denna webbplats.

Lång ride bästa partner

-

Earnest inköp för att ta itu med brevet. Det kan vara från att bytte kartan.

Stor

-

Tid varorna når var kort. Väl mottagningskänslighet av GPS är en kort ställtid, även minut för att användas i naturen inte känner till problemet. Routing utförs i datorn och sedan överföra data till kroppen, använder vi i cykling, men just nu, inte försvinner. Det är mycket välgjord praktisk GPS.

Stora produkter

-

bra pris

Det köptes för cykling

-

Oregon 600 du även använder, men i jämförelse, trots den långsamma manuella rullning på kartan, är upplösningen också körhastigheten är också tillfredställande nivå. Batteritiden är lång för är också glad. Fin funktionsduglighet är sämre på pekskärmen, men om delas en meny som ofta används för att bakåtknappen, drift i en cykel resa är verkligen gjort, jag tror att det mycket bra. I förväg om du använder för att ställa in resvägen, jag tror att det är den mest lämpliga GPS.

Cykling och används i bergsklättring

-

Cykling är en berg-klättring väsentligheter. I förväg, eftersom den använder för att registrera kursen utan att gå vilse. Har ett batteri på 25 timmar är också Iukotonashi.

Också köp

-

1 vecka till 9 dagar för att nå handelsvara, men det är vänligt kan hitta där det finns ett bagage nu. Och i intervallet porto också jag vet, är det billigaste.

Garmin e trex 30

-

tillförlitlig plats leverans var snabb, GPS effektiv enda kort Användning helt nöjd!

Stor

-

De varor som anlände i ca en vecka. Japanska lokalisering och japanska installation av kartan över menyn var också lätt. Jag kunde bra shopping.

Bekvämt att cykla

-

Det köptes för brevet, men det är mycket bekvämt. Har av batteriet är också bra. Och japanska lokalisering, stor tid av grundinställning att installera på kartan, även sätta rutter och waypoints i varje enskilt fall, det finns en tid för att ställa in närhetslarmet. Ursprungligen, eftersom det inte är en "Auto Navigation", såsom bilnavigeringssystem, är detta inte hjälpas. Nu tror jag låt oss används även i berg skidåkning.

Mycket bra produkt!

-

Detta är fantastisk produkt! Design är bra, användbarhet är bra, låg vikt. Tack så mycket!

Bästa gps!

-

Handtaget med ena handen, förväntas eTrex30. Det var mer bra om det finns ett japanskt.

Det var bra

-

Varor, var bra. Om det finns en japansk man, var det mer bra.

Good item

-

Och handtaget med en hand, är det till stor hjälp. Det var mer bra om det finns ett japanskt.

Den bästa artikeln

-

Och handtaget med ena handen är verkligen eTrex30. Det var mer bra om det finns ett japanskt.

Ja effekt i nöd förebyggande

-

Nöd i klättringen börjar från det vilse, det förvärrar situationen trubbiga beslutet, jag tror att det är mer sannolikt att migrera till staten irreparabel. ETrex inte längre kan gå vilse i att det är, tror jag att det blir möjligt att kraftigt minskade risken för nöd. Om blir en stor sinnesfrid att du kan se på ett ögonblick den aktuella positionen även fick förlorade, jag tror att det kommer att förhindra att du dämpa beslutet. Dessutom kommer det och vattentät funktioner till mobila och med 25 timmar i batteri vara pålitlig partner i tuffa miljöer. Det var bra att köpa.

Fråga

-

Hej bra ville veta om GPS-funktionen är på spanska, tack vare hand, Franc.

våra experter svarar

God morgon, om du har möjlighet i menyn spanska. Hälsningar

Issue

-

God kväll, en fråga varje odjuret: bilden och länken till den manuella, är allt på engelska! kan du ändra vilket språk som ska användas och den manuella levereras den i franska! detta är inte tydligt i de tekniska data. Tack för ditt svar. Med vänliga hälsningar, FM

våra experter svarar

Hej, menyn på franska. Cdlt

Tillbehör

-

Vilka tillbehör kan anpassas med denna Garmin eTrex 30 X. Omslag: Bälteshållare: Har du dem i din katalog, i så fall, vad är referenser?

våra experter svarar

Hej, kan du anpassa följande tillbehör: http://www.waveinn.com/nautica-pesca/tica-talisman-tg-jigg/132617/p och http://www.trekkinn.com/montana/suunto-core -alu-djup svart / 49661 / p Cdlt

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga