up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tsl outdoor

Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

plus
  • 360Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L
  • Play videoTsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

Tsl Outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

Produktbeskrivelse Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

Etter en god tur, hva kan være bedre enn å sitte ned, nyte en god matbit og beundre den fantastiske utsikten? Dragonfly tilbyr all den komforten av en god tursekk med et variabelt volum sentrale rom (15 til 30L) som solo og familie turgåere vil elske, da det kan justeres til dine aktiviteter gjennom hele året.


Med de ulike geniale funksjoner og enkel tilgang (en isolert kupé med flere oppbevaringslommer, en lomme for små personlige elementer, et sete slik at du kan sitte ned og holde seg tørr og ren) med en piknik blir en ekte glede.


Og det nyeste tilskuddet til flokken er at det gir en diskret, lett-å-bruke system for å bære dine truger. Uten tvil, den beste følgesvenn for turgåer som liker de små gledene i livet!Funksjoner:


Snowshoe CARRIER:


Enkel, rask, intuitiv og effektiv: til sist, en snowshoe carrier verdig navnet!


Variabelt volum Hovedrom:


Du trenger ikke å ha flere forskjellige størrelser av pakker: Dragonfly har et hovedrom som kan endre sitt volum 15-30 L som passer dine behov. Den bakre åpning gir lett tilgang til undersiden av pakningen.Spesifikasjoner:


- 1200g / 2,64 kg


Ikke vent lenger og kjøp Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til snowinn kan du finne andre Ryggsekker produkter i kategorien Bagger og sekker som kan supplere din bestilling. Kjøp Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Ryggsekker tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Tsl outdoor Ryggsekk Dragonfly 15/30L

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Dragonfly a 15/30

-

Det er den andre at jeg kjøper en til meg selv og en til min kone. Det mest praktiske som jeg har funnet på markedet, ideelt for skiturer med truger. Flere åpninger og lagring. Forsterket stoff som gjør at snesko kan henges opp sikkert uten å rive posen. Den modulære siden 15/30 liter er enkel og rask. Prikken over i-en er å sette seg ned for å sitte i den varme snøen. Mulighet for å legge til en vannposedel, utløp og støtte som allerede er gitt. Også ideell for fester til stede for å henge stolper eller en isøks

Ideell

-

Bona motxilla per praksisen med å sko dem Amb neu jeg molts utils compartiments

Ryggsekk grt dragonfly funksjonell og komplett

-

perfekt ryggsekk for dagsturer med en sjanse for å bli ferdig med vannpose. Ekstremt komfortabel og med en rekke løsninger som for eksempel praktisk dobbel åpningen av hovedrommet (ovenfra og bak) de ulike avdelinger i front, side og på toppen; svært komfortable selv de to glidelås i beltet av sekken og systemet for å bære og låse truger og staver. En annen meget attraktiv funksjon og modularitet av lasten, som går fra 15 til 30 liter med bare to klikk. Lett og funksjonell jeg anbefaler det også for god kvalitet / pris forholdet.

Dragonfly 15/30

-

Flott produkt, godt gjennomtenkt, godt ferdig.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up