up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trezeta

Trezeta Snøstøvler For Barn Snowbob

plus
  • Play videoTrezeta Snøstøvler For Barn Snowbob
  • Trezeta Snøstøvler For Barn Snowbob

Trezeta Snøstøvler For Barn Snowbob

Produktbeskrivelse Trezeta Snøstøvler For Barn Snowbob

Trezeta går inn i verden av snø, de kaldeste og mest eksklusive vintrene! En ny samling som er fullt utviklet for å tilby viktig funksjonalitet til og med de mest krevende brukerne. Ekstrem komfort selv i de kaldeste temperaturer. Termisk isolasjon og ren design. Minimal identitet og tekniske materialer som sikter mot den mest klare funksjonen.

Egenskaper:

Siste: JUNIOR

Øvre: TEXTILE

Fôr: Ullpolyester

Shell: IGLOO TR RUBBER

Yttersåle: JUMPER TR RUBBER

Vekt: 310 G 1/2 PAIR


Med Trezeta Snøstøvler For Barn Snowbob, det garanterer det beste ski utstyr. I tillegg til snowinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din ski butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Trezeta. Vårt team av ski eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Barnesko tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Trezeta Snøstøvler For Barn Snowbob

Farge
Funksjoner

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up