up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trezeta
360

Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob

plus
  • 360Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob
  • Play videoTrezeta Baby Snøstøvler Snowbob
  • Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob

Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob

Produktbeskrivelse Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob

Studerte for å svare på barn? passform og komfortbehov representerer Trezetas Snowbob et referansepunkt for alle vinteraktiviteter på tøffe terreng og utstilling til lave temperaturer. Takket være den eksklusive HEAT SAVER-teknologien, beskytter foten mot kalde temperaturer og tøffe værforhold. Ergonomisk hælkonstruksjon, spesifikk for barn. Trezeta® Jumper-sålen kombinert med slangeteknikkprofileringen øker grepet og bøyes på snø og våte overflater langs slitebanen.

spesifikasjoner:

Øvre: Tekstil

Foring: Ull Poliestere

Shell: Igloo Tr Gummi

Yttersåle: Jumper Tr Gummi

Vekt: 310 G

Teknologi:

Naturlig ventilasjon:

Natural Ventilation representerer en revolusjonerende teknologi utviklet for å holde foten tørr og rolig under fotturer. Dette systemet gir en utmerket fuktighetsadministrasjon og en total komfort i arbeid.

Varmesparer:

Heat Saver er ikke en teknologi, er et konsept. Det er ideen om å utvikle en komfortabel, lett sko som holder opp til kalde temperaturer og tøffe værforhold og sikrer en total klimateknologi til foten, under langvarige vinteraktiviteter.


Hos snowinn, viser vi alle egenskapene til Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob. I vår ski butikk kan du finne forskjellige størrelser av Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob og dra nytte fra våre andre tilbud av ski utstyr.

Spesifikasjoner Trezeta Baby Snøstøvler Snowbob

Farge
Funksjoner

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up