up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass

Trespass Jakke Tuff

Trespass Jakke Tuff

plus
  • Play videoTrespass Jakke Tuff
  • Trespass Jakke Tuff
  • Trespass Jakke Tuff

Trespass Jakke Tuff

Produktbeskrivelse Trespass Jakke Tuff

Perfekt for ekstra kalde vintre, er de Tuff guttenes uformell jakke en varm valg som vil hjelpe se dem gjennom iskalde dager utendørs. Designet med et lag av lett polstring som vil isolere hans kroppsvarme, vil jakken bli godt og varmt og utfyllingen gir også jakken sin attraktive vattert finish.


Designet med tre lave profil lommer for lagring, gjør at en full lengde glidelås en lett slitasje mens de elastiske mansjetter og justerbar hem bidra til å holde den kalde luften låst ute. Finnes i svart, blå eller grå stiler, vil denne jakken hjelpe ham gjennom den kalde i komfort og stil.Spesifikasjoner:


Gutter uformell jakke

Justerbar zip off hette

3 lav profil lommer med glidelås

Lavprofil midt foran glidelås

Snøring hem

Elastiske mansjetter

Stoffkvalitet: Shell 100% Polyester

Lining 100% Polyester

Padding 100% PolyesterTeknologi:


Coldheat: Lett, slitesterk og myk lofted fibre felle og holde varmen som genereres av kroppen din, og gir deg maksimal bevegelsesfrihet og holde deg helt varm og komfortabel. Coldheat teknologi sørger for at du kan holde deg komfortabel, selv i de mest arktiske forhold.


Trespass Jakke Tuffer perfekt for å fullføre ditt ski utstyr. I vår nettbutikk snowinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på snowinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett ski butikk kan du finne andre ski produkter som supplerer Trespass Jakke Tuff.

Spesifikasjoner Trespass Jakke Tuff

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Ideell for barn

-

Det er et veldig motstandsdyktig og veldig mulig plagg. I tillegg til ly er den vanntett og brønnhette. Med det du kan ta hele vinteren til å bli varm og ikke bli våt. Det er også et ideelt plagg for barn, fordi det er uforgjengelig.

Det ser bra ut.

-

Det virker bra produkt, selv om vi ikke har brukt det siden det er litt stort

Bra kjøp !!

-

Jeg har alltid brukt et annet merke til denne typen jakker. Ser de ser bra ut, og til den prisen bestemte jeg meg for det. Han har ikke sviktet meg. Se og bli veldig bra. Jeg antar at det vil være varmt, fordi barnet ikke har klaget på kulden ennå. Jeg vil gjenta neste kjøp.

Trespass

-

God service, veldig god pris og kvalitetsprodukt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up