up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass
360

Trespass Hjelm Burlin

plus
  • 360Trespass Hjelm Burlin
  • Play videoTrespass Hjelm Burlin
  • Trespass Hjelm Burlin

Trespass Hjelm Burlin

Produktbeskrivelse Trespass Hjelm Burlin

Et must utstyr som hjelper dem å holde seg trygge i fjellsiden. Burlin barnas skihjelm er skapt med deres behov og velvære i forkant av designen.

Ved å bruke et lett tett ABS-skall, får de den beskyttelsen de trenger mot banker uten at en tung hjelm skader nakken. I samsvar med sikkerhetsstandarder også inne, reduserer et EPS-kjerneskum virkningen av støt, mens en hurtigutløserknapp sikrer at den raskt kan tas av ved behov.

Avtakbare øreputer vil dekke ørene mot kjøling mens et justerbart ventilasjonssystem holder luftstrøm for å forhindre overoppheting og svetteopphopning. En presisjon / justerbar passform sikrer at de får riktig passform på hvert slitasje også.

Denne hjelmstilen har også fordelen med en vernebrille som hjelper dem å holde seg på plass slik at de har et klart syn på omgivelsene. Denne barns snøsportshjelm er tilgjengelig i sølv, og holder dem trygge når de bygger opp ferdighetssettet på pisten.

Egenskaper:

Snowsports skihjelm

ABS-lett skall med høy tetthet

EPS kjerneskum

Rask frigjøringsspenne

Justerbar utlufting

Goggle holder

Avtakbare øreputer

Presisjon / justerbar passform


Ikke vent lenger og kjøpe Trespass Hjelm Burlin! Hos snowinn, alle våre Beskyttelse produkter har full produsentgaranti på merket Trespass. Kjøpe i vår ski butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår ski samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Trespass Hjelm Burlin så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Trespass Hjelm Burlin

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Meget godt produkt

-

Meget godt produkt, interiøret er godt dekket og materialet som brukes er sett meget god kvalitet. Jeg kommer i perfekt stand og godt pakket. Det tok lenger tid enn forventet, men jeg får alt rett.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up