up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass

Trespass Fuze

Trespass Fuze

Trespass Fuze

Trespass Fuze

plus
  • Play videoTrespass Fuze
  • Trespass Fuze
  • Trespass Fuze
  • Trespass Fuze
  • Trespass Fuze

Trespass Fuze

Produktbeskrivelse Trespass Fuze

Når du er rustet til å ta turen mot bakkene denne skisesongen, kan du vurdere å få den svarte tavlen til Fuze for komfortabel transport og transport mens du setter kursen mot fjellet. Med et polstret fôr holdes brettet trygt, og du får ikke den solide vekten på brettet som forårsaker ubehag.

En justerbar skulderrem gir deg et valg av passform og hele utseendet er ferdig med et Trespass-merket design. Du vil være klar til å glede deg over snøen og brettet ditt vil holde seg i god stand gjennom sesongen.

Ski nødvendigheter:

Enten ski eller snowboard er din greie, vi har alt du trenger for å gjøre deg klar for vintersesongen. med vesker, klær, støvler og sikkerhetsutstyr, har vi deg klare til løypene på kort tid.

Egenskaper:

Snowboard bæreveske

3mm polstring

Ekstra skulderrem

Trespass Branding

spesifikasjoner:

600D polyester

Mål: 165cm x 30cm x 15cm (ca.)


Akkurat nå, Trespass Fuze er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos snowinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Bagger og sekker katalog og særlig i vår Utstyr-bagger kategori. Vi har en rekke Utstyr-bagger som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Trespass Fuze

Farge
Type trek

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bona protecció jeg billig

-

protegeix måned som Bozez dem Economiques jeg te preu mateix.

Bona protecció

-

Bona qualität jeg protegeix måned som Bozez dem normaler. Tea per skum på jeg per sota, inntar en bosa stoff com però protegeix måned.

Sak molt bona

-

Calitat preu molt bé

Veldig bra

-

Veldig gode varer, og leveringen var exelente.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up