`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

Produktbeskrivelse Trespass Everyday B TP50

HVERDAG KVINNES VANDPROV PARKA JACKET Den vanlige damens vanntette hette parka jakke bruker slitesterke og lette ColdHeat fibre for å isolere kroppsvarmen. Med justerbare midjefliker, en innvendig strikket mansjett og indre stormflappe, kan du også endre jakkenes passform lett og felle i varm luft. Med Tres Shield-stoffet får du nytte av et vanntett skall som er effektivt opptil 3000 mm og har også tapede sømmer og hette for ekstra forsvar. Vindtett i tillegg, denne elegante jakken kommer med en avtagbar falsk pelsskromme, kontrastfôr og antikke messingfargestoffer.

Kjøp dine favoritt Dameklær modeller og nyt ski. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Trespass Everyday B TP50. Hvis du er i tvil om å kjøpe Trespass Everyday B TP50, ta kontakt med vårt team av fagfolk i ski via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Trespass Everyday B TP50

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fin pels

-

Fin jakke til god pris, levering var bra.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk