up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass

Trespass Bukser Lohan

Trespass Bukser Lohan

plus
  • 360Trespass Bukser Lohan
  • Play videoTrespass Bukser Lohan
  • Trespass Bukser Lohan
  • Trespass Bukser Lohan

Trespass Bukser Lohan

Produktbeskrivelse Trespass Bukser Lohan

Forholdene ute i bakken kan testes, så det er viktig at skienårene dine kan gi deg så mye beskyttelse som mulig. Lohan Women's skibukser er designet med dine behov i tankene, og oppmuntrer til den beste ytelsen ved å gi deg pålitelig og effektiv beskyttelse og dekning til enhver tid.

Disse salopettene har et vanntett stoffskall og har teipede sømmer som dekker sømmen slik at du får 5000 mm vanntett beskyttelse i tillegg til vindtett dekning. Polstret, kroppsvarme som slipper ut fra kroppen din blir gjennomvåt av et lag med isolasjon konstruert ved hjelp av kaldvarmeteknologi som fanger varmen inne i buksene mens glidelåser i sidene gir deg øyeblikkelig ventilasjon når det trengs.

Lohan-salopettene er konstruert med leddede knæpiler og passer til den naturlige svingen i kneet når du er på et par ski eller snowboard, slik at du ikke føler at stoffet begrenser deg eller kafeer mens du bøyer deg. Avtakbare seler kan brukes for å gi deg ekstra sikkerhet, og justering av sidelinnene betyr at du får den passformen som passer for deg.

Komplett med sparkelapper, for holdbarhet, og 4 romslige lommer, for enkel oppbevaring, kan Lohan kvinnes skibukser slås sammen med din favoritt skijakke for topp mot tå forsvar og komfort på pisten.

Egenskaper:

Damebukse

Polstret

4 glidelåslommer

Avtakbare seler

Justeringer for sidelinnet

Sidebeinsventilasjonsglidelåser

Kick Patches

Ankelganger

Artikulerte knebart

Fem farger: blå, svart, hvit, lilla, rød

spesifikasjoner:

Shell 100% polyester

Dobby PU-belegg

Fôr 100% polyester

Polstring 100% polyester


Hvis du er interessert i Trespass Bukser Lohan, oppdag også andre ski produkter relatert til Trespass i Dameklær avdelingen og Bukser katalog. I tillegg når du kjøper hos snowinn, din nett ski butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Trespass Bukser Lohan

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kvalitet og hastighet

-

Veldig fornøyd med leveringstjenesten og kvaliteten på produktet. Jeg vil anbefale å forbedre produktbeskrivelsene for mer produktinformasjon, siden det ikke er tilstrekkelig informasjon for å tydelig vite kvaliteten på stoffet.

Anmeldelser

-

Flott produkt

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up