up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass

Trespass Bukser Contamines

Trespass Bukser Contamines

Trespass Bukser Contamines

Trespass Bukser Contamines

Trespass Bukser Contamines

plus
  • Play videoTrespass Bukser Contamines
  • Trespass Bukser Contamines
  • Trespass Bukser Contamines
  • Trespass Bukser Contamines
  • Trespass Bukser Contamines
  • Trespass Bukser Contamines

Trespass Bukser Contamines

Produktbeskrivelse Trespass Bukser Contamines

Bli slått ned og høyre opp igjen i skibuksen til Contamines. Barnas polstrede bukser er isolert for varme, vanntette til 3000 meter og drar nytte av tapede sømmer for å forhindre lekkasje; gjør for en lykkelig skiløper.

Egenskaper:

Lett polstret

Trikosfor

Elastisk midje i ryggen

2 glidelommer

Artikulerte knedyr

Glidelås i ankelen

Glidelås på sidebenet

Ankelganger

Kick lapper

Avtakbare seler

spesifikasjoner:

Shell 100% polyamid PU-belegg

Fôr 100% polyester

Polstring 100% polyester

Teknologi:

Tres tex: Hvis du ser for deg en enkel kolonne med vann, holdt tilbake av et stykke av vårt Tres Tex®-stoff, kan du begynne å forstå hvordan vårt vanntette stoff fungerer. Den vanntette avlesningen på jakken eller buksen er høyden i millimeter som denne vannsøylen ville nå, før du begynner å sive gjennom og kompromittere stoffet. For eksempel er 5000mm infact 5 meter vann som holdes tilbake av stoffet.

Kaldt varme: Lette, slitesterke og myke luftede fibre fanger og holder varmen som genereres av kroppen din, og gir deg maksimal bevegelsesfrihet og holder deg perfekt varm og komfortabel. Coldheat-teknologi sikrer at du kan være komfortabel, selv i de mest arktiske forhold.


Hvis du er ute etter Trespass Bukser Contamines er du heldig. I vår ski butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst snowinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Barneklær produkter. snowinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Bukser for ulike typer aktiviteter. Vår Bukser er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Trespass Bukser Contamines

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up