up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass
360

Trespass Bukser Bezzy

plus
  • 360Trespass Bukser Bezzy
  • Play videoTrespass Bukser Bezzy
  • Trespass Bukser Bezzy

Trespass Bukser Bezzy

Produktbeskrivelse Trespass Bukser Bezzy

Med en hel rekke fantastiske fordeler, er Bezzy herre skibukse perfekt for ditt neste snøsportseventyr. Det ytre overflatestoffet er vanntett til 5000 mm og har teipede sømmer for å hindre fuktighet i å komme inn gjennom sømmen. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for å føle bitre frysninger, da disse salopettene også er vindtett, og gir deg muligheten til å ta deg ned på fjellet i komfort.

Andre funksjoner i Bezzy herre ski bukser inkluderer; leddede kneskilt, for å støtte bevegelse, sparklapper og ankelganger, som begge vil bidra til å gjøre livet ditt i bakkene mye enklere.

Med avtakbare seler og justering av sidelinnene kan du enkelt lage en sikrere passform og selene kan enkelt fjernes hvis du ønsker det. Disse menns skibukser vil se bra ut med en farget skijakke og snøskoene for et utseende som hjelper deg med å prestere etter beste evne.

Egenskaper:

Herre ski bukser

Polstret

4 glidelommer

Avtakbare seler

Justeringsmidler i midjen

Glidelåser i sidebeinet

Kick lapper

Ankelganger

Artikulerte knedyr

spesifikasjoner:

Vanntett: 5000mm

Vindtett: Ja

Teipede sømmer: Ja

sammensetning:

Shell 100% polyester Dobby PU-belegg

Fôr 100% polyesterLegging 100% polyester


Hvis det du trenger er Trespass Bukser Bezzy er det akkurat her og til den beste prisen. snowinn har denne og andre ski produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Bukser støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Trespass Bukser Bezzy

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up