up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass

Trespass Barnejakke Skydive

Trespass Barnejakke Skydive

Trespass Barnejakke Skydive

plus
  • Play videoTrespass Barnejakke Skydive
  • Trespass Barnejakke Skydive
  • Trespass Barnejakke Skydive
  • Trespass Barnejakke Skydive

Trespass Barnejakke Skydive

Produktbeskrivelse Trespass Barnejakke Skydive

Om han er behov for en fleece eller jakke han vil være i stand til å få både med ungen skydive 3 i en vanntett jakke. Dette settet består av et ytre skall og en avtakbar indre fleece som kan brukes sammen eller hver for å gi ham 3 stiler i en jakke.


Ved hjelp av vår Tres skjold stoff, den tøffe ytre skallet gir ham vanntett beskyttelse til 3000mm og er også vindtett. Med tapede sømmer også, interiør restene tettet mot fuktighet selv når fuktighet kommer i kontakt med overflaten og søm. Legg til at en fold bort hette, en hem snøring og 2 frontlommer og du har perfekt beskyttende jakke som også er praktisk å bære.


Den flyttbare fleece har blitt flettet med Airtrap fibre som låser hans kroppsvarme i stoffet for å forsyne ham med en konsekvent og behagelig nivå av varme betyr at det kan fungere som isolerende mellomlag eller trøst ytre lag når forholdene er litt mildere. Lett for, vil fleece ikke føles klumpete eller restriktiv på.


Ideell for å få ham gjennom skoleåret eller holde ham beskyttet mot elementene når ut fotturer, vil dette gutter '3 i 1 jakke har alle vær baser dekket sesong til sesong.Spesifikasjoner:


Barn 3 i 1 jakke

2 frontlommer med glidelås

Justerbare mansjetter

Skjult kaste bort hette

Hem snøring

Matchende indre fleecejakke

Stoffkvalitet: Shell 100% Polyester Pongee PVC

Lining 100% Polyester

Indre Fleece 100% Polyester 240gsm

Vanntett

Vindtett

Tapede sømmerTeknologi:


Airtrap: Designet for komfort og varme, er Airtrap mykt, lett og pustende. Den spesielle strukturen i Airtrap ikke bare strekker seg til å gi deg bevegelsesfrihet, men også skaper luftrom den fellen og holder kroppsvarmen. Disse anti pille fleecejakker og gensere jobbe så allsidig mellomlag, noe som gjør dem perfekt for en rekke aktiviteter.


3 in 1: Denne skikken lagdeling systemet består av et ytterstoff og avtagbar fleece, som tilbyr maksimal allsidighet og evne til å tilpasse din personlige mikroklima.


Tres skjold: Vanntett og vindtett med tapede sømmer, er dette ytelse stoff som brukes til å produsere et spekter av stor verdi yttertøy. Smidig og slitesterk funksjonelle belegg og overflatebehandlinger bidra til å avvise vann og vind, holde deg komfortabel.


Ikke vent lenger og kjøp Trespass Barnejakke Skydive med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til snowinn kan du finne andre Jakker produkter i kategorien Barneklær som kan supplere din bestilling. Kjøp Trespass Barnejakke Skydive og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Jakker tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Trespass Barnejakke Skydive

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott produkt

-

Stor verdi for pengene. God kvalitetsprodukt.

Utmerket produkt

-

meget godt produkt. Transport til Brasil var bare 3 dager. Produkt av utmerket kvalitet. Verdt det.

Veldig bra

-

meget godt produkt. Utmerket kvalitet.

Utmerket produkt

-

Utmerket pels. veldig god kvalitet. fantastisk ting. God leveringstid.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up