up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld

Trangoworld Vest Viny

plus
  • Play videoTrangoworld Vest Viny
  • Trangoworld Vest Viny

Trangoworld Vest Viny

Produktbeskrivelse Trangoworld Vest Viny

Funksjoner:


Justerbar hem med elastisk snor og propp

Montert armholes med Lycra

Zip frontlommer

Innerlomme

Vannavstøtende

Pustende

Lett og komfortabel

Flerbruks utforming

Termisk og komfortabelSpesifikasjoner:


Vekt: i 295


Teknologi:


Pluma:


Trangoworld bruker i sin samling flere varianter av ned: "European gåsedun", "European dukke ned", "Goose ned" og "Duck down". Det er to viktige kvalitetsfaktorer som bestemmer ned ytelsen på et plagg eller en sovepose: en er blanding av dun og fjær («Mix ratio") og den andre er fylle ytelse ("Fillpower"). "Mix ratio": Informasjon som "98/2" betyr at fylling av et plagg eller en sovepose, har 98% av dun og 2% av fjær. Ned holder bedre varme enn fjær. Jo høyere andelen ned i forhold til fjærene er, jo høyere er isolasjonen med det samme fyllvekt vil være. "Fillpower": En "cuin" er måleenheten for å teste ytelsen i form av fylling og komprimering. Jo høyere er antallet "cuins", jo høyere fylle ytelse vil være. Resultatet er et produkt med bedre isolasjon.


Med Trangoworld Vest Viny, det garanterer det beste ski utstyr. I tillegg til snowinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din ski butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Trangoworld. Vårt team av ski eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Dameklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Trangoworld Vest Viny

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up