up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld
360

Trangoworld Jakke Nekos Woman

Trangoworld Jakke Nekos Woman

Trangoworld Jakke Nekos Woman

plus
  • 360Trangoworld Jakke Nekos Woman
  • Play videoTrangoworld Jakke Nekos Woman
  • Trangoworld Jakke Nekos Woman
  • Trangoworld Jakke Nekos Woman
  • Trangoworld Jakke Nekos Woman

Trangoworld Jakke Nekos Woman

Produktbeskrivelse Trangoworld Jakke Nekos Woman

Funksjoner:


Fast hette med borrelås rulle opp systemet i halsen

Hette ansikts og volum adjuster

Justerbar hem med elastisk snor og stoppere

Nettinglomme poser for økt transpira

Vanntett

Vannavstøtende

Pustende

Vindtett

Designet for ekstreme forhold eksponering

Lett designSpesifikasjoner:


Vekt: 370g.Teknologi:Gore tex Active:


Det er en 3 lag revolusjonerende stoff. Lettere, mykere og mye mindre støy enn andre 3L. Selv om dens membran er 40 ganger tynnere enn stoffet, det er helt vanntett og mer pustende. Dette stoffet er anbefalt for høy intensitet aktiviteter ikke veldig langvarig.


Bluesign:


De Bluesign standard hoder ett skritt lenger enn en miljømerket. På grunn av den helhetlige tilnærmingen til denne bransjestandarden, er ikke bare forbrukernes sikkerhet vurderes, men også andre aspekter, inkludert helse, vann utslipp og utslipp til luft blir tatt hensyn til.


I tillegg til disse viktige aspekter, prinsippet om ressurssparing spiller en stor rolle i Bluesign standard. Den uavhengige Bluesign standard garanterer at hele produksjonskjeden inneholder kun komponenter og går gjennom prosesser som er ufarlig for mennesker og miljø.


Den bruker det som kalles "Input Stream Management" som ser produksjon som en serie trinn som må være individuelt sertifisert og overvåket. Alle produksjonsprosesser og kjemi må oppfylle Bluesign standard for et ferdig produkt å bære etiketten Bluesign.


Fullfør bestilling av Trangoworld Jakke Nekos Woman med vår Dameklær utvalg og Jakker artikler. Naviger gjennom andre ski kategorier på snowinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på ski utstyr, og få alle dine Jakker utstyr til den beste prisen, 100% garanti på snowinn!

Spesifikasjoner Trangoworld Jakke Nekos Woman

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up