up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld

Trangoworld Jakke Nekos Woman

plus
  • Play videoTrangoworld Jakke Nekos Woman
  • Trangoworld Jakke Nekos Woman

Trangoworld Jakke Nekos Woman

Produktbeskrivelse Trangoworld Jakke Nekos Woman

spesifikasjoner:


Fast hette med borrelås rulle opp systemet i halsen Hood ansikts og volum adjuster

Justerbar hem med elastisk snor og stoppere

Nettinglomme poser for økt transpira

Vanntett Vannavstøtende

Pustende

Vindtett

Designet for ekstreme forhold eksponering

Lett designSpesifikasjoner:


Vekt: 370gTeknologi:


Gore tex:

Plagg konstruert med Gore tex produktteknologi er varig vanntett og vindtett kombinert med optimal pusteevne. Varige produkter som maksimerer wearers' beskyttelse og komfort. Tilgjengelig i 2 og 3 lags konstruksjoner. 2 lags konstruksjon brukt til Gore tex produktene er designet for et bredt spekter av friluftsaktiviteter. En spesifikk Gore tex membran er festet til det ytre materiale og beskyttet på innsiden av en separat foring. Den separate fôr sørger for bedre bærekomfort og allsidighet. 3 lags Gore tex produkter er allsidig, komfortabel og svært myk. En spesifikk Gore tex-membran er bundet direkte til ytterstoffet og en fluffy liner på innsiden. 3 lags Gore tex-produkter er utviklet for redusert lag og forbedret frihet bevegelser.


Bluesign godkjent stoff:

De Bluesign standard hoder ett skritt lenger enn en miljømerket. På grunn av den helhetlige tilnærmingen til denne bransjestandarden, er ikke bare forbrukernes sikkerhet vurderes, men også andre aspekter inklusive helse, vann utslipp og utslipp til luft blir tatt hensyn til. I tillegg til disse viktige aspekter, prinsippet om ressurssparing spiller en stor rolle i Bluesign standard. Den uavhengige Bluesign standarden garanterer at hele produksjonskjeden inneholder kun komponenter og går gjennom prosesser som er ufarlig for mennesker og miljø. Den bruker det som kalles "Input Stream Management" som visninger produksjon som en serie trinn som må være individuelt sertifisert og overvåket. Alle produksjonsprosesser og kjemi må oppfylle Bluesign standard for et ferdig produkt til å bære etiketten Bluesign.


Trangoworld Jakke Nekos Woman har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Trangoworld Jakke Nekos Woman som du har kjøpt hos snowinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett ski butikk oppdage en rekke produkter av merket Trangoworld og fullføre din bestilling av ski produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Trangoworld Jakke Nekos Woman

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up