up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld
360

Trangoworld Jakke Groove Ua

plus
  • 360Trangoworld Jakke Groove Ua
  • Play videoTrangoworld Jakke Groove Ua
  • Trangoworld Jakke Groove Ua

Trangoworld Jakke Groove Ua

Produktbeskrivelse Trangoworld Jakke Groove Ua

Funksjoner:


Vendbar jakke

Fast hette

Hette ansikts justering

Raglanfelling

Langsgående glidelås

Elastiske og montert mansjetter

Montert elastisk hem

Mykt fiber varmeisolerende

Zip klaff lommer foran

Pustende

Vindtett

Høy termisk kapasitet

Tøff og isolasjon utforming

Termisk og komfortabelSpesifikasjoner:


Vekt: 775g.Teknologi:


DuPont ComforMax Classic:


DuPont ComforMax Classic er produsert ved hjelp av den mest avanserte karding teknologi som gir fire fem ganger mer fibrefill lag enn andre former for isolasjon. Hver enkelt fibrefill laget er bare 5 ~ 10 g / kvm og dette sant multi lagstruktur er hemmelig av overlegen ytelse. Utmerket varme, myk og lett, og slitesterk.


Trangoworld bruker i sin samling flere varianter av ned: "European gåsedun", "European dukke ned", "Goose ned" og "Duck down". Det er to viktige kvalitetsfaktorer som bestemmer ned ytelsen på et plagg eller en sovepose: en er blanding av dun og fjær («Mix ratio") og den andre er fylle ytelse ("Fillpower"). "Mix ratio": Informasjon som "98/2" betyr at fylling av et plagg eller en sovepose, har 98% av dun og 2% av fjær. Ned holder bedre varme enn fjær. Jo høyere andelen ned i forhold til fjærene er, jo høyere er isolasjonen med det samme fyllvekt vil være. "Fillpower": En "cuin" er måleenheten for å teste ytelsen i form av fylling og komprimering. Jo høyere er antallet "cuins", jo høyere fylle ytelse vil være. Resultatet er et produkt med bedre isolasjon.


Er du interessert i Trangoworld Jakke Groove Ua? For øyeblikket er produktene på lager hos snowinn, din nett ski butkk. Hos snowinn vil du finne flere ski produkter fra merket Trangoworld. Ikke vent lenger og nyt fra Trangoworld Jakke Groove Ua bare bare noen få klikk. Oppdag snowinn sitt brede utvalg av ski støtter nå.

Spesifikasjoner Trangoworld Jakke Groove Ua

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig fornøyd med jakken

-

Veldig fornøyd med jakken, ikke så mye med forsinkelsen i mottakelsen. Jeg anbefaler dun

Spektakulære

-

Veldig behagelig og varmt. Høy kvalitet

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up