up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld

Trangoworld Jakke Emin

plus
  • Play videoTrangoworld Jakke Emin
  • Trangoworld Jakke Emin

Trangoworld Jakke Emin

Produktbeskrivelse Trangoworld Jakke Emin

Egenskaper:

Fast hette Hette ansikts justering

Borrelåsjustering

Justerbar hem med elastisk snor og stoppere

lengre bakside

Zip lommer foran

Vannavvisende pustende

Lett og komfortabel

Elastisk stoff gir komfort og frihet av bevegelser

funksjonelt design

spesifikasjoner:

Vekt: 390 g

Teknologi:

Free Move: Trangoworld® R & D + i avdelingen har utviklet FREE4MOVE, en rekke bielastic stoffer med en spesiell elastomer komponent, som leverer den største elastisitet og tilpasning til kroppen. FRE4MOVE gir brukeren den beste frihet bevegelser for de mest krevende sport.

Windplus: pustende og vindtett membran som tilbyr den høyeste beskyttelse mot tøffe værforhold og lar dampen passere gjennom, noe som sikrer kroppen forblir tørr når du gjør aktiviteter. Den lar dampmolekyler fra svette passerer gjennom, noe som gjør lettere svette mens kroppen fortsatt er varm og tørr. Windplus hindrer vinden passerer gjennom på sin side å opprettholde optimal komfort nivå for kroppen din.


Trangoworld Jakke Emin er det perfekte produktet for å nå dine ski mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Jakker produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Herreklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på snowinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Trangoworld som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Trangoworld Jakke Emin

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up