up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld

Trangoworld Jakke Ailan Goretex 2L

plus
  • 360Trangoworld Jakke Ailan Goretex 2L
  • Play videoTrangoworld Jakke Ailan Goretex 2L
  • Trangoworld Jakke Ailan Goretex 2L

Trangoworld Jakke Ailan Goretex 2L

Produktbeskrivelse Trangoworld Jakke Ailan Goretex 2L

Funksjoner:


Avtagbar hette med glidelås

Forseglede sømmer

Vanntett membran

Pustende membran

Sett i ermet

Langsgående klaff zip

Borrelåsjustering

Hem adjuster med elastisk snor og stoppere

Zip klaff brystlommer

Zip klaff lommer foran

Frontlommer med klaff

Innvendig glidelåslomme

Indre glidelåslomme med dobbel rommet

Vanntett

Pustende

Lett og komfortabel

Ergonomisk justering

Flerbruks utformingTeknologi:


GORE TEX:

Plagg konstruert med Gore tex produktteknologi er varig vanntett og vindtett kombinert med optimal pusteevne. Varige produkter som maksimerer wearers' beskyttelse og komfort. Tilgjengelig i 2 og 3 lags konstruksjoner. 2 lags konstruksjon brukes for Gore tex produkter er designet for et bredt spekter av friluftsaktiviteter. En spesifikk Gore tex membran er festet til det ytre materiale og beskyttet på innsiden av en separat foring. Den separate foret sørger for bedre bærekomfort og allsidighet. 3 lags Gore tex produkter er allsidig, komfortable og svært myk. En spesifikk Gore tex membran er limt direkte til ytterstoffet og en ullen liner på innsiden. 3 lags Gore tex produkter er designet for redusert lag og forbedret frihet bevegelser.


Bluesign:

De Bluesign standard hoder ett skritt lenger enn en miljømerket. På grunn av den helhetlige tilnærmingen til denne bransjestandarden, er ikke bare forbrukernes sikkerhet vurderes, men også andre aspekter, inkludert helse, vann utslipp og utslipp til luft blir tatt hensyn til. I tillegg til disse viktige aspekter, prinsippet om ressurssparing spiller en stor rolle i Bluesign standard. Den uavhengige Bluesign standard garanterer at hele produksjonskjeden inneholder kun komponenter og går gjennom prosesser som er ufarlig for mennesker og miljø. Den bruker det som kalles "Input Stream Management" som ser produksjon som en serie trinn som må være individuelt sertifisert og overvåket. Alle produksjonsprosesser og kjemi må oppfylle Bluesign standard for et ferdig produkt å bære etiketten Bluesign.


Er du ute etter materialer fra Trangoworld og spesielt Trangoworld Jakke Ailan Goretex 2L? Hos snowinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og ski tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk snowinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial ski kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Trangoworld Jakke Ailan Goretex 2L

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kjøpjun2021

-

Jeg kjøpte størrelse L og perfekt, bred. Mine mål Høyde 175cm, Bryst: 102cm, Midje: 96cm Hofter: 104cm Bestilling uten problemer. Perfekt levering

Stor størrelse

-

Fin jakke, av god kvalitet. Stor størrelse, så hvis du tviler mellom to størrelser, anbefaler jeg at du titer mot den minste. Veldig vakker og veldig god kvalitet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up