up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Toko

Toko Edge Tuner

Toko Edge Tuner

Toko Edge Tuner

plus
  • Play videoToko Edge Tuner
  • Toko Edge Tuner
  • Toko Edge Tuner
  • Toko Edge Tuner

Toko Edge Tuner

Produktbeskrivelse Toko Edge Tuner

Høy kvalitet, ergonomisk formet kantsliper for enkel og sikker arkivering av sidekantene.
Funksjoner:


- Ny med bredere kontaktflate for sikkert arbeid


- Med vinkelinnstillinger fra 90 ° til 85 °


- For alle typer filer og diamantfiler


- Inkludert 80 mm VM universal fil


Hvis du er interessert i Toko Edge Tuner, oppdag også andre ski produkter relatert til Toko i Klokker avdelingen og Verktøy katalog. I tillegg når du kjøper hos snowinn, din nett ski butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Toko Edge Tuner

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bra tuner

-

Toko Edge tuner fungerer veldig bra

Spillveksler for meg!

-

Så glad for å ha kjøpt dette. Jeg tar vare på 8 par ski for familien min. gjorde stor forskjell i tiden det tar og resultatene er fantastiske.

Tok edge tuner

-

Flott produkt, enkelt å bruke. Sterkt anbefalt.

Skiferpensler

-

godt verktøy, praktisk og lenge nok til å holde filen godt og følge kanten uten risiko for å skli og åpne tommelen og hånden på kanten av kanten når du trekker mens du jobber ... i bruk vil det ta se om plastskallet motstår over tid og om skruen fremdeles holder filen riktig på plass etter flere bruksområder ... den virker mindre solid enn Vola, men har fordelen av å være tilgjengelig på 3 dager på Snowinn mens den er 6 euro billigere ...

Bra produkt, god pris

-

Nøyaktig forventet. Foto og beskrivelse av produktet helt trofast

Toko kanten tuner

-

Jeg har ikke brukt det ennå, det ser bra ut og god kvalitet, å sette en lime, kan komme forberedt på å skjerpe underkanten

Kjent tuner

-

Fungerer veldig bra

Toko kant tuner

-

ToKo Edge Tuner / Edge Tuner Pro er et absolutt briljant / høy kvalitet utstyr. Jeg har begge disse, og det er tydeligvis et mustkjøp for alle snowboard tunere. For den lille mengden ekstra mynt er ToKo Edge Tuner Pro sannsynligvis et valg av disse to, ettersom S / S-hjulene gjør det mulig å løpe sømløst langs bunnen av bordet ditt mens du skjærer inn ønsket ringesignal i sidekantvinkelen. Jeg har laget boards / ski's for familie og venner i noen år nå, og dette verktøyet gjør det mulig å ringe i kantene på bordet ditt en cinch. Den er ekstremt solid og godt laget og kan bruke enten 70 eller 100 mm + diamantstein. Snowinn er den billigste og beste butikken for å få ToKo utstyr levert til Australia. Elsker kvaliteten og utformingen av ToKo tuning utstyr. Grundig anbefale.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up