up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Toko

Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap

Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap

plus
  • Play videoToko Base Brush Oval Steel Wire With Strap
  • Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap
  • Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap

Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap

Produktbeskrivelse Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap

Ekstremt aggressiv børste for rengjøring oksiderte baser eller skadede strukturer før varm voksing.


25 mm (0,98 tommer)


Ønsker du og kjøpe Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Verktøy hos nett ski butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste ski produkter, som er tilpasset dine behov på snowinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Klokker tilbud.

Spesifikasjoner Toko Base Brush Oval Steel Wire With Strap

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket!

-

Som forventet. Topp kvalitet, rask frakt og laveste pris! Vil kjøpe igjen!

Veldig dårlig kvalitet

-

Børsten ankom raskt nok i Russland. Men kvaliteten på varene skuffet meg veldig! Busten er veldig ujevn og krever lokal kutting og sliping. Jeg forventet ikke så dårlig kvalitet fra dette merket.

Flott for snowboard

-

stor nok til snowboard og god kvalitet. toko er det beste for disse utstyrene.

Det er det andre kjøpet.

-

TOKO stålbørste er det andre kjøpet. Som bildet var det forrige et stoffduk med en fast stropp, men varen som kom fram var velcro og lengden var variabel. Jeg vet ikke hvilken som er enklere å bruke, men jeg tror at den har blitt bedre siden det er en endring i retningen for å øke kostnadene. Stålbørsten er allsidig, den kan brukes til rengjøringsprosessen etter bruk, og den kan brukes for første gang etter skraping etter voksing. Jeg tror at noen mennesker tror "voks er tapt for mye", men jeg tror at det ikke er noe slikt i tanken og opplevelsen. Børsteevne sterkere enn svin og hestes hår kan effektivt fjerne ekstra voks og fjerne strukturert fnug, noe som fører til en drastisk forkortelse av arbeidstiden og samtidig har ledningsevnen, slik at det har en effekt av å fjerne statisk elektrisitet Jeg tror at jeg kan forvente det. Det er dyrt i forhold til vanlige børster, men jeg tror at det er verdt prisen.

Utmerket

-

En av hovedbørsten for å fremstille glideflaten på ski eller snøbrett. Som alltid, er Toko kvaliteten høy. Vi leverte svært raskt. Like!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up