up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Ternua
360

Ternua Bukser Tepee

plus
  • 360Ternua Bukser Tepee
  • Play videoTernua Bukser Tepee
  • Ternua Bukser Tepee

Ternua Bukser Tepee

Produktbeskrivelse Ternua Bukser Tepee

Ternuas TEPEE kvinners skibukse gir deg vanntett, vindtett og pustende beskyttelse mens du også har en høy termisk kapasitet. Med resirkulert Primaloft Black Eco syntetisk isolasjon som dekker hele beinet for å gi varme, er denne komfortable og holdbare buksen designet som et multifunksjonelt plagg for snøaktiviteter fra ski til snowboard både på og av piste.

Kjennetegn Tepee-pant har akkurat det du trenger. Den har en feminin, ergonomisk passform og oppstartslister med Lycra bandkonstruksjon for best mulig komfort. Den er laget med 100% resirkulert polyester Shelltec Active (WP 20000mm og MVP 20000 grsxm2x24h) som har en PFC DWR. Innsiden har 60 grs Primaloft Black Eco isolasjon som dekker lengden på beina for varme. Ekstra høy mansjettforsterkning laget av høyt tåthetsnylonmateriale beskytter mot ujevnheter for enda bedre holdbarhet. Integrerte snø gaitere designet for å holde seg sikkert på plass og kan justeres for å passe ski støvler. En eksternt justerbar linning og avtagbare hengsler hjelper til med å slå i passformen, og en vanlig passform sikrer et stort bevegelsesområde. Den har en frontlomme og ventilasjon YKK vislon vanntett glidelås i begge sider. 2L Shelltec Active (WP20000mm og MVP 20000 grsxm2x24h) med full søm taping. 60 grs Primaloft Black Eco isolasjon. Regelmessig passform, kvinnelig ergonomi. Sideventilasjoner. Utvendig justerbar linning og avtagbare hengsler. PFC-fri DWR. Bluesign-sertifiserte stoffer. SÆRLIGE FORDELER

Vannberoligende

VEKT

795 g

SAMMENSETNING

Stoffblanding: 100% Polyester

Foringskomposisjon: 100% Polyamid

Fyllingsammensetning: 100% Polyester


Fullfør bestilling av Ternua Bukser Tepee med vår Dameklær utvalg og Bukser artikler. Naviger gjennom andre ski kategorier på snowinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på ski utstyr, og få alle dine Bukser utstyr til den beste prisen, 100% garanti på snowinn!

Spesifikasjoner Ternua Bukser Tepee

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up