up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Superdry

Superdry Bukser Snow

Superdry Bukser Snow

plus
  • Play videoSuperdry Bukser Snow
  • Superdry Bukser Snow
  • Superdry Bukser Snow

Superdry Bukser Snow

Produktbeskrivelse Superdry Bukser Snow

Superdry kvinners Snø bukser fra Superdry snø samlingen. Full Tech spenner fra Superdry snø Kolleksjonen er designet for maks ytelse med tekniske tekstiler og høy vanntetthet. Denne serien er for skiløpere og snøbrettkjørere tar på avanserte bakker og svarte løyper.

Snow bukser kommer med glidelås og lynlås, midje adjuster stropper, til zippede hems med boot gamasjer med klipp og lår vents gir en behagelig passform når du er på bakken. Buksene har også en full isolert foring kombinert med fullt tapede sømmer og snø sel som bidrar til å holde deg varm og tørr. Snow bukser har tre front lommer med glidelås, to baklommer og en hendig lårlomme med borrelåslukking. Buksene er ferdig med merkede zip trekker, en fane Superdry Ski på en baklomme, Superdry Snø utskrifter på øvre del av låret og baksiden av leggen og et snøfnugg lapp på låret lommen.

spesifikasjoner:

Vanntetthet <10,000mm

Puste <10000 g

Padding: polyester 100%

Ytre: polyester 100%

Fôr: polyester 100%

Pleieprodukter:

Vask: Vaskes kaldt (30 ° C)

Bleach: ikke bleke

Dry: linjen tørr

Jern: ikke jern

Rensing: Må ikke renses


Dra nytte av våre tilbud på Superdry Bukser Snow. I vår nett ski butikk, hos snowinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste ski utstyret. Du kan også besøke andre ski kategorier og finne produkter av merket Superdry til den beste prisen.

Spesifikasjoner Superdry Bukser Snow

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Superdry snø bukser w

-

Pants på toppen, venter på å ta snøen

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up