up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spyder

Spyder Bukser Mimi

Spyder Bukser Mimi

Spyder Bukser Mimi

Spyder Bukser Mimi

Spyder Bukser Mimi

Spyder Bukser Mimi

Spyder Bukser Mimi

plus
  • Play videoSpyder Bukser Mimi
  • Spyder Bukser Mimi
  • Spyder Bukser Mimi
  • Spyder Bukser Mimi
  • Spyder Bukser Mimi
  • Spyder Bukser Mimi
  • Spyder Bukser Mimi
  • Spyder Bukser Mimi

Spyder Bukser Mimi

Produktbeskrivelse Spyder Bukser Mimi

Dette går til Pant er perfekt for utendørs aktiviteter, fra aking til skøyter til ski, med sjenerøs 3MThinsulateInsulation til en rimelig pris. Enkle farger kombinert med en passform som jenter elsker.

spesifikasjoner:

Kritiske sømmer teipet

Leg stash lomme

Indre snø gamasjer med Gripper elastisk og cuff ankere

Innvendig elastisk midje adjuster

Spyder logoer

Polyester Stretch Plainweave med Xt5k / 5k Coating og Spylon + DWR

3MThinsulateInsulation (60g)

Teknologi:

3MThinsulate:

Thin ennå beskyttende, er en betrodd varmen av 3MThinsulateInsulation din lav profil svaret på kaldt. De mikrofiber som utgjør 3MThinsulateInsulation effektivt felle isolerende luft, reflektere strålende kroppsvarme, og leverer varme som er to ganger større enn ned og andre polyester isolasjon, når like tykkelser er sammenlignet.

Xt:

Bare fra Spyder penetrerer Xtcoating stoffet på en slik måte at den danner en bikakestruktur med milliarder av mikroporer. Porene er for små for vanndråper til å trenge (gjør det vanntett), men stor nok til at interiøret fukt gjennom (gjør det pustende). Det er den perfekte storm faktorer for å holde deg tørr og komfortabel på bakken.

Spylon:

Når pulveret er dypt du trenger all den tørre du kan få. Tast Spylondurable vannavstøtende (DWR) finish, som beholder 80% av vanntetthet etter 20 vasker, og beskytter mot vann og oljebaserte flekker.


Hvis du er interessert i Spyder Bukser Mimi, oppdag også andre ski produkter relatert til Spyder i Barneklær avdelingen og Bukser katalog. I tillegg når du kjøper hos snowinn, din nett ski butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Spyder Bukser Mimi

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up