up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spyder

Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular

Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular

Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular

plus
  • Play videoSpyder Bukser Me Tailored Fit Regular
  • Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular
  • Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular
  • Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular

Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular

Produktbeskrivelse Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular

Me Tailored Fit Pant forteller en morsom og ungdommelig historie med bedårende baklommer og unike dekorelementer. Du er sikker på å finne en favoritt par, med en rekke stoffer og farger å velge mellom. 10k / 10k vanntett pustende stoff gir god varme.

spesifikasjoner:

Bryte Pink stoff på 671

Kritiske sømmer teipet

Faux metall hånden og leggen glidelåslommer i krom

Innvendig elastisk midje adjuster

Baklommer med borrelås

Anti Plaid Nylon med Xt.L 10k / 10k Laminat og Spylon + DWR

3M Thinsulate Insulation (40g)

Teknologi:

3M Thinsulate:

Thin ennå beskyttende, er en betrodd varmen av 3M Thinsulate Insulation din lav profil svaret på kaldt. De mikrofiber som utgjør 3M Thinsulate Insulation effektivt felle isolerende luft, reflektere strålende kroppsvarme, og leverer varme som er to ganger større enn ned og andre polyester isolasjon, når like tykkelser er sammenlignet.

Xt.L:

Xt.L er en ultra tynn membran som gir overlegen vanntetthet og pusteevne. Denne teknologien gir bøyelige stoffer som er både lette og holdbare. Xt.L fordeler inkluderer strekkgjenvinningen, som opprettholder integriteten av stoffet. Selv etter sesonger av bruk, fortsatt ser det bra og spiller på som nye nivåer.

Spylon:

Når pulveret er dypt du trenger all den tørre du kan få. Tast Spylon holdbar vannavstøtende (DWR) finish, som beholder 80% av vanntetthet etter 20 vasker, og beskytter mot vann og oljebaserte flekker.


Hos snowinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets ski produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular? Du er heldig siden snowinn i Dameklær katalogen og Bukser kategorien tilbyr vi andre ski produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Spyder Bukser Me Tailored Fit Regular

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up