up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sorel
360

Sorel Snø Støvler Conquest

plus
  • 360Sorel Snø Støvler Conquest
  • Play videoSorel Snø Støvler Conquest
  • Sorel Snø Støvler Conquest

Sorel Snø Støvler Conquest

Produktbeskrivelse Sorel Snø Støvler Conquest

Robust og slitesterkt, dette vanntett støvel har søm forsegling, en innebygd gamasje, en støpt EVA komfort såle, en multi retning gummi lug såle og 400 gram Thinsulate Ultra isolasjon for å sikre at føttene holder seg sikker, varm, tørr og beskyttet under krevende aktiviteter i ekstremt kaldt vintervær.Spesifikasjoner:


Søm forseglet vanntett konstruksjon.

ØVRE: Vanntett fullnarvet skinn og syntetisk tekstil. Bygget i gamasje med fat lås nedleggelse system. Achilles reguleringsrem med knuse motstandsdyktig YKK Shokonlock spenne nedleggelse.

isolasjon: 400g Thinsulate Ultra.

Fotseng: Avtagbart støpt EVA.

Mellomsåle: EVA.

SHELL: Sprøytestøpt vanntett varme gummi.

Yttersåle: Traction styrke multi retnings gummi slepe yttersåle.

SOREL vurdert: 40 ° Fahrenheit / 40 ° Celsius

Aksel Høyde: 8 1/2 i.

Heel Høyde: 1 1/2 i.

Calf Omkrets: 15 i.

Plattform Høyde: 1 i.

Vekt: 33 g / 935 g.


Fullfør bestilling av Sorel Snø Støvler Conquest med vår Herresko utvalg og Aprés-ski artikler. Naviger gjennom andre ski kategorier på snowinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på ski utstyr, og få alle dine Aprés-ski utstyr til den beste prisen, 100% garanti på snowinn!

Spesifikasjoner Sorel Snø Støvler Conquest

Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott, pass opp for pepper!

-

Virkelig et flott produkt. Andre har sagt at de er en helvete støvel, men de lover en sikker fot i snøen og på isen, og en varm fot. På den annen side, vær oppmerksom på størrelsen. Jeg hadde tatt den nøyaktige størrelsen (41 i 26 cm), og den var veldig stram og ubehagelig. Jeg handlet for 41,5, og det er bedre, men godt justert. Etterpå vil lineren sikkert komprimere litt, så jeg holder meg i denne størrelsen. Men hvis du ikke vil føle deg stram i det hele tatt eller ta på deg ekstra tykke sokker, ta en størrelse opp fra Sorel størrelsesguide.

Veldig bra

-

Veldig god sko. Litt tungt, men flott. Veldig komfortabel

Sorel erobring

-

Jeg var bekymret for det i omtrent to år fordi jeg ønsket det, men jeg nølte med at noen japanske butikker kostet mer enn 35 000 yen. Jeg fant ut om denne butikken online og bestilte ved å referere til bloggen til personen som faktisk kjøpte den. Kom om en uke. Produktet er vakkert, og jeg liker det veldig godt. Det er bra at ankelen holdes tett.

Utmerket

-

kjøpte for 2 år siden og pleide å jobbe med skisystemer, veldig varme og komfortable

Jeg anbefaler

-

Stor terrengstøvel. Tok turer med hund i skogen. Vi reiste veldig lenge, nesten en måned, toll ....

Bra!

-

Utmerket utstyr!

Anmeldelse

-

Rask levering, sporing via e-post var på stedet kunne se hvor pakken min var hver dag, støvler av veldig god kvalitet, har bestilt mye mer siden støvlene har kommet vil anbefale dette nettstedet grundig

Godt produkt

-

Bra produkt.Send raskt.

Sorel erobring

-

Veldig høy kvalitet, vakker og komfortabel, anbefaler jeg. Det er ikke vinter ennå, men ved første øyekast er det veldig varmt, jeg skriver en anmeldelse når jeg ser hvordan de oppfører seg i forretninger, under forholdene mine, der frost oppstår om vinteren ved -35 C og mindre.

Imponerende sko

-

Kjøpt for vinteren i Yamburg, håper jeg å vise deres beste side og oppfylle mine forventninger. lydgjort, ser alvorlig ut. sett 4 stjerner for kostbar frakt. Leveringstidene er ikke veldig redusert.

Stor

-

Godt produkt (jeg bor på 1800 m høyde). Send ganske fort. Denne modellen passer godt, mens andre Sorel-modeller kutter stor

For svært lave temperaturer

-

Jeg vil bruke min reise i Sibir for å gå på is. Jeg har også prøvd den klassiske kariboumodellen, men jeg foretrekker Conquest-modellen fordi de gir mer presisjon når de våkner på det vanskelige terrenget (de ligner på en ekte fjellklatring, men mer komfortabel). Sorel Caribou er mer "mote" og mindre egnet for utendørs. Jeg kjøpte den nøyaktige størrelsen som er foreslått av størrelsesdiagram: støvlene passer riktig, men med en vanlig sokk. Med tykkere isolerte sokker føler jeg seg komprimert og kanskje jeg trenger en større størrelse.

Utmerket

-

De er komfortable, vakre og møter sine tekniske egenskaper

Utmerket

-

De er perfekte, komfortable og fremfor alt deres egenskaper

Veldig bra støvler

-

Veldig bra oppstart kommer uten souissi på tid!

Sorel erobring

-

Produktet samsvarer med beskrivelsen til en uslåelig pris. Sende pent.

Sorel erobringen

-

Jeg er veldig fornøyd med Sorel Conquest og generelt med Sorel produkter. Full service fra TREK CHIN! Billig, god og rask service. Hva vil du ha mer. Bravo TREK CHIN team.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up