up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Soll

Soll Bukser Global Performance

Soll Bukser Global Performance

plus
  • Play videoSoll Bukser Global Performance
  • Soll Bukser Global Performance
  • Soll Bukser Global Performance

Soll Bukser Global Performance

Produktbeskrivelse Soll Bukser Global Performance

Tekniske ski bukser for barn. Den har en justerbar belte. Ski bukser med to lommer med glidelås og artikulert knær for bedre bevegelighet for sporten.

spesifikasjoner:

Justerbar midje

To glidelåslommer

Leddet knær for bevegelsesfrihet

Snølås

YKK glidelåser

Spesifikasjoner:

Ytterstoff: Sölltech blå etikett 2 lag med 100% polyester laminat med 20.000mm av ugjennomtrengelighet og pusteevne 20.000gr / m2 / 24t.

Isolasjon: 100% polyester 100gr padding

Fôr: 100% polyester


Dra nytte av våre tilbud på Soll Bukser Global Performance. I vår nett ski butikk, hos snowinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste ski utstyret. Du kan også besøke andre ski kategorier og finne produkter av merket Soll til den beste prisen.

Spesifikasjoner Soll Bukser Global Performance

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bon bukse

-

Han viste hvordan, molt tilstrekkelig for å utøve ski og det katalanske selskapet (Sabadell). Ja for 3 sesonger at jeg kjøpte mateix tipus av bukser og estem MOLT innholdet i resultatet og preu.

Pantalons söll

-

Pantalons còmodes, i molt adquats per l´esquí a més er et katalansk selskap fra Sabadell. Den beste datoen er tredjepart som jeg kjøpte i forskjellige årstider i 'mol mol contenta.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up