up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Scarpa

Scarpa Mojito

Scarpa Mojito

plus
  • 360Scarpa Mojito
  • Play videoScarpa Mojito
  • Scarpa Mojito
  • Scarpa Mojito

Scarpa Mojito

Produktbeskrivelse Scarpa Mojito

Mojito er en G Star herresko som er laget av kvalitetsmaterialer slik at hvert eventyr blir et annet øyeblikk. Denne modellen er ideell for uformell kjole og utendørsaktiviteter som fjellklatring.

I det ytre området inkluderer denne skoen for turgåere lær, et materiale som fremmer holdbarheten til tross for situasjonene. Du vil oppdage at utformingen er pustende, at konstruksjonen gjør at luften kan spre svette effektivt og holde føttene tørre.

Sålen på denne sportsskoen inkluderer Vibram Spyder-teknologi som gjennom knastene holder deg stabil, uavhengig av terreng. Lukkingen er den tradisjonelle med snørebånd fordelt langs vristen for å forbedre fotenes støtte.

På verdensbasis har vi solgt flere Mojitos enn omtrent noen annen sko vi noen gang har laget. Det er en kultklassiker, for menn og kvinner. Se på stylingen som Mojito sporer avstamningen til en steinsko vi laget for mange år siden. Sålen trekker seg på den støttende, hikeable Vibram® Spyder av den populære Zen. Læret, vel… ingen gjør skinn som italienerne. Vakker, komfortabel og fremdeles laget i Europa.


spesifikasjoner:

Øvre: semsket skinn
Fôr: Vellutina
Yttersåle: Vibram® Spyder
Siste: BM
Vekt: 345g; 12 oz


Velkommen til våre Scarpa Mojito spesialtilbud! Tenk på snowinn når du ønsker å fornye dine ski materialer. snowinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Scarpa så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Herresko.

Spesifikasjoner Scarpa Mojito

Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Komfortabel og stilig

-

Dette er de andre jeg kjøper, denne gangen for min partner. Myk som hanske, riktig størrelse og rask levering. og fargene og avslutter ett pass.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up