`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

  • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
  • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
  • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
  • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
  • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
  • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90
  • Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Produktbeskrivelse Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Salomon XDR 84 Ti + Warden MNC 13 Oil Green C90-ski har materialer som gjør dem holdbare og lette, for å gi deg jevn kontakt med snøen og bedre ytelse på pisten, slik at du kan trene all fjellski i mange flere timer.

Det franske huset har patentert C / FX-teknologien som er et resultat av en kombinasjon av kull og lin, fra kant til kant, og den går mot spatelen og halen. Denne forsterkningen gjør denne fjellskien mer demping, reduserer vibrasjoner og gir deg mer kraftoverføring.

Denne Salomon-skien ble også bygget med en poppelkjerne som gir deg utmerket stabilitet og myk kontakt med snøen. Titanforsterkningen under foten letter utskjæring og med Pulse Pads-gummiene glir du jevnt nedover fjellet. Skøytens bredde er 84 mm og lengden kommer på 165, 172, 179 y 186 cm.

Egenskaper:

Øvelse: alt fjell

Bindingsalternativ / system:

Warden mnc 13

Bygg og kjernen:

Alle mtn c / fx form

Full woodcore

rocker:

All terrain rocker 2.0

Forsterkning:

Karbon

Single ti laminat

Spesifikke funksjoner:

Pulsklokke

Ti kraft sonen

3 poeng tips

toppsjikt:

Tpu matte

Rental:

Tipsbeskytter

Tail protecto

spesifikasjoner:

Størrelse: 165, 172, 179, 186

Hale: 112, 113, 114, 115

Tips: 129, 130, 131, 132

Midje: 84, 84, 84, 84

Teknologi:

Konstruksjon & kjerne / full sandwich sidevegger:

Laminat konstruksjon med full lengde abs sidevegger gir ekstraordinær jevn ski / snø kontakt og flott terreng tilpasning. Laminert konstruksjon gjør det mulig å kombinere optimale materiallag for målrettet ytelse.


Oppdag Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90 på lager og til best pris. Besøk snowinn, din nettbutikk med ski utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90 nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Salomon XDR 84 Ti+Warden MNC 13 Gold C90

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Produkttype
Ski pakke
Rocker type
Skatebredde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (9)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Gode ski til en god pris. dårlig snowinn.

-

Ideelle ski for å ha et enkelt par. Bra for bane og også for å gå ut på banen. De kom på tre dager. Oppmerksom når du bestiller. Hvis du ikke skriver ned støvelstørrelse, vekt, skienivå osv., Vil du motta skiene med bindingene fjernet. Snowinn advarer ikke tydelig i denne forbindelse. Jeg måtte tilbake og bestille et nytt par. Hvis du legger inn dataene, vil du motta skiene med bindene montert, men i mitt tilfelle, uten å justere seg til målingene og forstillingen for angitt vekt. Snowinn jobber veldig dårlig med å svare på samtaler for å avklare tekniske problemer eller klager. Serverer utenlandske ansatte som snakker det spanske språket veldig dårlig. Snowinn fungerer veldig dårlig på verkstedet som klargjør materialet før sendingene.

Flott ski

-

Flotte ski veldig glade

Bra kjøp til en god pris

-

Veldig bra produkt til en god pris. Alvorlighet av Snowinn, men mangel på det fra transportøren MRW, er at ordren senere enn lovet av Snowinn og også jeg måtte gå til sentralen i stedet for å ta den med hjem til meg

Flott kjøp

-

Bra produkt til en god pris med levering uten problemer om to dager.

Merk montering av fester

-

Ski mottok i tide. Tilsvarer beskrivelsen, men den ene festingen var delvis montert og den andre montert opp ned ...

Flotte allroundski

-

Hyggelige alle fjellski som har god kontroll på preparerte bakker, veldig enkle å snu og skjære, lette og ganske gode off piste også. Hvis du bare kan bære ett par ski, så er dette et topp valg. Bestilte disse til sønnen min da de er så mye billigere her enn fra butikken. Legg inn ordre på en fredag, og de ankom førstkommende torsdag i Storbritannia, så 6 dagers levering fra Spania. Bindinger ble til og med angitt for bagasjerommet og din (vekt), selv om jeg har justert dem litt for sønnen min. Alt i, et flott par ski.

Stor

-

Utmerket kjøp

Utmerket

-

Alt perfekt, sendt etter planen. Pålitelig butikk. Jeg anbefaler det

Montering av festene:

-

Skiene er blitt sendt til meg med festene delvis montert. Festeskruene på tærne og hælene er ikke strammet og sistnevnte er ikke montert og regulert i den grad den varslede bagasjerommet. Det virker ikke normalt å levere utstyret under disse forholdene.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk