`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Produktbeskrivelse Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

2557g @ 175 uten binding

3667g @ 175 w / binding

UPS HANDEL

Ytelsesløpsteknologi og progressiv radius gjør det mulig for lidenskapelige skiløpere å velge sin turform og hastighet.

UPS FORBRUKER

Gratis å gå fort.

NØKKELFORBRUKERDELER

Optimalisert lengde valg

Maksimal presisjon, stabilitet og kantgrep

Ski til snøkontakt

ARGUMENT

Velg lengden basert på radius sving du vil gjøre.

Sandwichkonstruksjon med Powerline-teknologi gir grep, kraft og stabilitet til enhver hastighet.

Sideveggkonstruksjon med powerline sikrer en stabil kjøring med alle hastigheter.

STØRRELSER

157/165/170/175/180

SIDECUT 120/71/99 (170cm)

RADIUS 11/13/15/17/19

BINDING OPTION / SYSTEM

Z12 Hastighet / hastighet

KONSTRUKSJON

Full sandwich sidevegger / Progressiv Radius Dimensjonering / Full Wood S core / POWERLINE Titanium

ROCKER

Skjærer Rocker

FORSTERKNING

Double Ti Laminat

SPESIELLE EGENSKAPER

Factory Tune / PULSE PAD / Semi tvillinghale

toppsjikt

Blank


Kjøp nå din Salomon X-RACE SW+Z12 Speed for bare 316.45 $. Laget av Salomon X-RACE SW+Z12 Speed er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos snowinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt ski produkter. Se hele vårt utvalg av Ski i vår Skiutstyr avdeling.

Spesifikasjoner Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Anbefalt bruk
Ski pakke
Rocker type
Skatebredde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (70)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Salomon xrace sw 165

-

Vakkert produkt til en god pris. Frakt i henhold til tidsplanen, perfekt emballasje. Takk Snowinn

Increible

-

Veldig bra pris Leveringstiden ble oppfylt, og ordren kom svært godt innpakket, passformen til de perfekte bindingene til støvlene. Jeg har ikke vært i stand til å prøve dem, jeg håper neste sesong. Jeg hadde aldri vært i stand til å kjøpe et produkt med så god verdi for pengene, med så ro og å være et luksusprodukt. Det gjør vondt på transporten, dette gjør at for produkter av mindre verdi synes jeg ikke så lønnsomt med hensyn til andre webs der forsendelsen er ledig.

Salomon x-race sw + z12 hastighet

-

Veldig bra pris. Leveringstiden ble oppfylt, og bestillingen ankom godt betinget. Med beklagelse har jeg ennå ikke vært i stand til å teste dem, jeg håper jeg kan gjøre det neste sesong.

Alt perfekt gjort.

-

Produktet kom med perfekt timing og varen var godt pakket. Takk til snowinn teamet!

Alt perfekt

-

High-end ski til en utrolig pris, med lyst til å komme fram til neste sesong til premiere, alt veldig fort og veldig klart. Jeg anbefaler snowinn å endre bildet av køene og sette bildet av SW slik at ingen blir forvirret og tror at kjøp en slalom ski for å sette GS, minst i størrelsen 1,65 takknemlig

Beste pris / ytelse på nettet

-

Forrige års modell av det nåværende X-løpet av Salomon 12..04. bestilt og på 18.04. Leveres, klar montert på ønsket lengde på skistolen. Jeg hadde glemt å spesifisere når jeg bestilte, men var ikke et problem om tjenestekatten å kommunisere. Hyggelig samtale på spansk. Prisen er for tiden den billigste på nettet. Jeg gleder meg til neste vinter.

Salomon x-race bk + z12 hastighet

-

Lett å kjøre skifer, levering på tid. Veldig fornøyd.

Første kjøp av en lang serie

-

Alt starter med en god pris, fortsetter med rask frakt og levering og slutter med et perfekt produkt. Takk til alle lagene. Ved neste kjøp !!

157 + 165

-

For denne prisen bestilte jeg 2 ski på søndag og mottok den på torsdag i SK. Z12 ble ikke montert på ski, men det er lett å sette den på. Du trenger bare å låse opp i midten og skyv den inn. Dessverre må jeg vente på neste sesong for å prøve dem på piste.

Imponerende!

-

Jeg kan ikke vente med å teste mitt nye par ski, men jeg er allerede overrasket av tjenesten Snowinn tilbyr! Leveringen og emballasjen var alle perfekte og takk Gud, det er fortsatt snø for meg.

Ski xrace salomon

-

Produkt, pris og kvalitet på tjenesten uforlignelig Jeg bestiller varer for tredje gang, og jeg er alltid fornøyd. Takk til alle lagene.

Salomon x-race sw

-

Super fornøyd med skiene! Lett å manøvrere og tett svingradius når du vil ha det og kanter ski + presser! Vær veldig stabil selv i masse med masse og masser av løs snø! Veldig bra også! Karakteren faller litt på grunn av forsinket levering som en av varene ikke kunne leveres / ble utsolgt, så jeg måtte vente i tre uker. Det posisive var at jeg fikk svar hver gang jeg mailet og alltid i vennlig tone - men det kunne tidligere bli fortalt at hjelmen jeg også bestilte kontrollert hele leveransen. Også fungerte ikke på kontoen min (etter innlogging) for å kansellere eller erstatte varene direkte med andre, så det måtte også gjøres via e-post samtale. Anbefal TradeInn uansett, bestille flere ting!

Ski

-

Alt perfekt, trenger bare å prøve dem. 100% anbefalt

Kul slalomski 157

-

Slår lys, lekfull og carving med liten innsats. Perfekt slalom ski for gode til veldig gode ryttere! Levering innen 8 dager mottatt! Tiptop.

Salomon x race 170

-

Fantastisk produkt og presis og rettidig frakt

Salomon ski

-

God pris, høy kvalitet product.Fast levering, god pakket. Jeg er fornøyd. JAN

Salomon x-race sw

-

Storslått ski til en uforlignelig pris. Ordren kom på mindre enn 48 timer. Jeg bestilte søndag ettermiddag, og på tirsdag før klokken 14.00 var de hjemme hos meg. En 10 i alt !!!!!

Stå på ski

-

Veldig rask forsendelse og forsendelsen var veldig godt sikret for transport. Himmelen er veldig god og kvalitet.

Esquis salomón xrace sw

-

Disse skiene er galne, har en brutal konduktivitet, svært krevende og rask og med en skandalpris. Ved levering i 3 dager hadde jeg dem i huset i en boks og veldig godt beskyttet. De er et pass. Jeg anbefaler dem helt

Enestående!

-

Fantastisk produkt og presis og rettidig frakt

Ski salomon xrace sw

-

Flott produkt, kom til tiden. Den beste prisen funnet. Det er det andre paret jeg kjøper

Lina

-

Kjøp to par ski, min mann og jeg er glade for dem, veldig gode følelser, men jeg må si at leveringstjenesten (dødelig) skulle ankomme i 3/4 dager, og det tok som 15 dager (en katastrofe i det aspekt) og i tillegg fortalte de meg bare at de var i sendingsfasen, og du kan ikke snakke med dem over telefon - men ski er 10.

Salomon x-race sw (157) rask og morsom

-

Rask og veldig rask skikjøring for halvhastighets sving, den har også en riktig oppførsel i lave hastigheter uten å måtte legge mye innsats. Selv om den korte lengden (versjon 157 cm) er veldig stabil i schuss, mye bedre enn forventet. Uslåelig pris og levering veldig raskt og uten problemer. Veldig fornøyd med kjøpet!

Utmerket kjøp

-

Jeg er fornøyd med skiene og med snøhvit. De har vært raske i leveransen, og innpakningen og beskyttelsen var perfekt. Dessuten hadde jeg bestilt dem personlig slik at de kom med festingene som allerede var installert og uteksaminert til måling av min støvel. I mitt tilfelle måler jeg 1,80 cm, og selv om jeg til å begynne med tenkte å ta 170 skiene, valgte jeg endelig 165 for å ha en radius på 13 og gi meg mer spill og jeg synes mer morsomt og allsidig. Jeg hadde tidligere kjøpt produkter på denne siden og Jeg vil fortsette å gjøre det i fremtiden. Utmerket valuta for pengene, spesielt når du finner tilbud, hvordan det er.

Perfekte ski

-

Jeg kjøpte dette paret ski (Salomon X-Race SW 157cm) under en kampanje, godt over 60% av listeprisen, et røverkjøp! Skiene kom på bare 3 dager fra bestillingen, lukket i en eske og i perfekt stand, har fortsatt den beskyttende plastfilmen. Bindingene er kommet allerede montert på ski og perfekt justert i henhold til indikasjonene som er inkludert i bestillingen. Jeg har ennå ikke hatt mulighet til å prøve dem, men for nå kan jeg kalle meg glad for hele kjøpsprosessen, superconsigliato og pålitelig selger (for meg var det det første kjøpet)

Utmerket tidlig leveringspris

-

God pris, selv om i fjor modell, prøver jeg det om noen dager.

Stor

-

Super glad at kjøpet mitt, ski veldig vakkert, som i beskrivelsen, leveringstid respektert, god kommunikasjon. Alvorlig nettside

Rekomemenderar

-

Godt produkt, god pris og levering.

Leverandøren er ikke profesjonell

-

Produktet var veldig godt pakket og ankom til tiden. Fiksingene ble perfekt justert i henhold til mine egenskaper. Leverandøren GLS hadde imidlertid ikke problemer med å slå på døren for å levere pakken og tok beslutningen om å gå direkte til relépunkt mens jeg var hjemme hos meg. Dette er det eneste negative poenget til denne kommandoen.

Et godt kjøp

-

Da jeg så tilbudet, nølte jeg ikke med å dra nytte av det, og nå har jeg skilt flere dager med dem. Jeg kan ikke være mer fornøyd. Jeg kjøpte dem i 170 cm, noe som betyr en svingradius på 15 m. En stabil ski når hastigheten øker, og selv om den er stiv, viser den ikke som en nervøs ski. Et godt valg for avanserte eller til og med mellomliggende skiløpere som er ivrige etter å forbedre seg.

Perfekt

-

Forsendelsen ble forsinket et par dager, men materialet og den perfekte emballasjen. Jeg anbefaler dem for deres kvalitet / pris.

Veldig fornøyd

-

Rask frakt til Østerrike. Flott produkt. Veldig bra pris. Veldig godt pakket. Husk å handle på denne butikken igjen!

Jeg anbefaler

-

Full 10 shopping. Betalingstransaksjon ok, rask og lovet levering samt ski var ok og godt pakket.

Super

-

Flott ski til en utrolig pris! Jeg er veldig fornøyd!

T

-

Levering på dato, perfekt emballasje, SKI til en super pris. Jeg anbefaler dette nettstedet til alle, jeg vil fortsatt kjøpe

Flott ski, levert til tiden.

-

Produktet er som beskrevet, i perfekt stand og godt sikret for transport. God service!

Veldig fornøyd

-

Utrolig pris, rabatten er ekte og prisen er den laveste (mye) du finner online. Noen hesitasjoner i ekspedisjonen, men så snart de dro, kom de i et blunk! Alltid fornøyd

Gabrielecabiati@libero.it

-

Produsert til en fantastisk pris, frakt og perfekte tider. Pålitelig selger ikke noe problem i de ulike kjøpene

Veldig fornøyd

-

Så jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Frakt tok 3 dager lenger, men var fortsatt ok for avstanden. Først var jeg skeptisk, men alt var til det positive, skiene var pakket veldig bra og trygt. Jeg kan ikke si mye om ski, jeg kjørte den en gang. Jeg er veldig fornøyd med det kjører veldig stille og i høye hastigheter, begynner han ikke å flamme.

Utmerket kjøp

-

Jeg kjøpte ski til en utrolig pris. Emballasjen var perfekt, den forsinkede levering på 4/5 dager, der, til tross for punktlige forsikringer, kunne jeg ikke forstå hvor bestillingen var. Jeg prøver fortsatt ikke ski, så jeg kan ikke kommentere produktet. Jeg ville gjerne ha et forslag også for kjøp av pinner.

Salomon x-race / levering sveits

-

Jeg er veldig fornøyd. Levering til Sveits innen 6 virkedager. Super ski til en uslåelig pris.

Kjøp skis

-

Jeg er fornøyd med kjøpet gjort. Noen ski med en veldig god kvalitet og prisforhold. Ordren ble forsinket litt, men jeg ble alltid informert om statusen sin. Jeg sendte en melding som ber om informasjon og fikk et nesten øyeblikkelig svar. Alt har kommet i god stand og med riktig konfigurasjon av fikseringene.

Gjennomgang

-

Flott produkt Rask levering

Veldig bra

-

Skiene er veldig vakre og for prisen de koster (halvparten av de andre nettstedene) er det verdt å gi en gave Leveransen forlenges noen dager, men jeg kan ikke si noe, og jeg vil gjøre nye kjøp med denne gruppen

Gjennomgang

-

Utmerket sporski. Rask levering. Claudio

Råd gjelder for hvilken ski

-

Kjære Jeg er en kvinne på 25 år med en lengde på 168 og en vekt på 56 kg. Jeg har vært på ski i 10 år og er avansert og liker å gå på ski med høy hastighet fra alle bakker. Jeg leter etter en ski som passer meg godt, men ikke for dyrt, max 300. Hvilken ski (er) anbefaler du meg? Hør fra deg.

våre eksperter svarer

Hallo,
Salomon X-RACE SW + Z12 Hastigheten er fin å skide raskt, den har dobbelt titanal lag, så det vil gi deg selvtillit under fartssvingninger.
hilsen

Storslått kvalitet / prisforhold

-

Det er en ski av god kvalitet til en uslåelig pris. Fordelene du gir meg er fabelaktig. Jeg er veldig glad

Anbefaling

-

Jeg er en middels avansert skiløper på jakt etter en ski for å få ytelse på banen for både korte svinger og noe bredere svinger som er morsomme å bruke. Jeg lurte på om denne ski er fleksibel eller hvis den er høyt, kanskje det er for stivt og det tar mye styrke for å dra nytte av det. Takk og vennlig hilsen!

våre eksperter svarer

Hallo,

Salomon X-RACE SW + Z12 Hastighet leveres med dobbelt Titanal-lag, så du må være skikkelig å stå på ski hele dagen med dem.

Vi foreslår, https://www.snowinn.com/ski-store/salomon-x-max-x12-z12-walk/136938142/p, den har ett titanal lag, så de er mye morsommere.

hilsen

Salomon x race 170

-

Veldig rask frakt og perfekt pakket, veldig vakre ski og i perfekt stand. Veldig fornøyd.

Nylig kjøpt

-

Jeg anbefaler å kjøpe på dette nettstedet .. Punktlighet og alvor .. Perfekt emballasje ..

Salomon x-race sw + z12 hastighet

-

Kjøp skiene under juleferien for Kings gave, de kom en uke senere enn forventet. Jeg tror forsinkelsen var fra transportselskapet, men oppfølgingen med Snowinn var ikke til min smak. De ga ikke meg data for å finne bestillingen. Skiene og superfiksingene, jeg gir dem en 10.

Gjennomgang

-

bra produkt til en god pris punktlig frakt Jeg er fornøyd.

Salomon x-race bk + z12

-

Mest verdi for pengene! Levering og håndtering veldig bra. Binding montert og justert til mine spesifikasjoner! Perfekt service!

Salomon x-race 2017/2018

-

Mest verdi for pengene! Levering og håndtering veldig bra. Ski veldig revving og jevn løping ved høyere hastigheter. Pris uovertruffen!

Perfekt

-

Ganske enkelt perfekt, et produkt av høy kvalitet! Levering på forhånd til tross for avstanden til butikken anbefales sterkt.

Skis anbefales

-

Han anbefaler ski, de er veldig stabile og du kan utvikle høy fart på dem. God pris, rask levering, godt pakket.

Så langt så bra

-

Pakken er ennå ikke ankommet, men med hensyn til kjøp, frakt og hastighet på svar på mine forespørsler, okay. Hvis pakken kommer i tide og på plass, vil jeg si at vi er perfekte!

Ski salomon x race sw

-

Jeg vedlegger i en setning, ALLT PERFEKT. Jeg anbefaler

Veldig seriøst selskap

-

Jeg vedlegg i et enkelt ord PERFEKT. Jeg anbefaler på det sterkeste

Godt kjøp

-

De har kommet til meg bra, det eneste som kunne klage er om innpakningen, men bra de har kommet uten å være helt ny og tandolo en eia etter den forventede tingen.

Hva vil du ha mer?

-

Utmerket kjøp. Frakt inn i tider kommunisert, angrep regulert som sagt, perfekt produkt. God pris. Virkelig fornøyd!

X-løp 157

-

High range ski til en fantastisk pris!

Salomon sl 165 cm

-

Super rask levering og et toppprodukt til en god pris ... Skien allerede testet. Skien er en galskap super jevn kjører med høy fart og svært revving ... En fornøyd kunde .. Vil sikkert bestille igjen .. MfgB

Flott ski

-

God ski til en uslåelig pris. Hvis du ikke har noe imot at fargen 2019 er annerledes, ring dem.

Salomon x-race sw 170

-

Forsendelsen kom svært raskt og perfekt pakket. Skiene kom uten festene montert, som jeg ikke likte siden de skulle komme montert og regulert i henhold til mine egenskaper, men til slutt så jeg at forsamlingen var veldig enkel, og jeg kunne montere dem selv. Ellers gode ski til en uslåelig pris ... bare gjenstår til premiere.

Modellår?

-

Salomon x-race bk + z12: Euro 319.-Hvilken modell år / sesong? 2017/18?

våre eksperter svarer

Hallo,

den ski er FW 2017/18

hilsen

Salomon x-race sw

-

Varer i henhold til beskrivelsen, alt i perfekt stand, veldig godt sikret for transport. Jeg vil anbefale.

Ski

-

Kjøp noen Salomon ski med en utrolig rabatt, frakt var veldig fort, definitivt et kjøp på 10.

Ski

-

bestillingen kom i perfekt emballasje i tider litt over løftene, men vi var i august.

100% anbefalt

-

Stor verdi for pengene, spesielt for prisen. 40% billigere enn andre nettsteder. I tillegg var leveransen rask og uten bekymringer. Jeg gleder meg til den nye snø sesongen til premiere!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk