`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Produktbeskrivelse Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X Max X12 + XT12 ski har kommet til å forbedre rekkevidden til X Max i det franske huset med en bedre innsats på stabilitet, demping, hastighet, kraftoverføring og reaktivitet for mellomliggende og avanserte skiløpere som ønsker å oppnå bedre ytelse på løypa .

Trekjernen gir utmerket letthet som letter manøvrerbarheten, og takket være det doble laget av titan og karbonforsterkninger vil du ha større stabilitet på pisten. Denne Powerframe-teknologien gir en god demping ved hvert fall og absorberer støt.

Disse alpinskiene har ABS-sidevegger og Pulse Pads-gummi på kantene som gir en jevn gliding og større kontakt med snøen. Den halvsymmetriske halen og Koroyd-spatelen forbedrer manøvrerbarheten under utskjæring med maksimal hastighet.

Hvis du er bekymret for vibrasjoner, kan du med denne Salomon-skien gli lett fordi Powerline Carbon- dempingssystemet reduserer vibrasjoner og gir ytelsen du leter etter i utendørsaktiviteter .

Lette og kraftige, X MAX X12 er en presis ski for på piste ripping med et dobbelt titan lag og karbonforsterkning for å hjelpe deg med å skjære dype grøfter i sløyfen.

FORDELER:

Strøm på etterspørsel: Full lengde Powerframe + Ti Carbon er et dobbelt ti lag og et karbonforsterkende lag, formet for å muliggjøre mer stabilitet, fuktighet og kraft for hele dagen på piste.

Maksimal skiferie til snøkontakt: Fullt trepunkt gir optimal stabilitet og kraftig rebound, samtidig som du maksimerer skiferie til snøkontakt og reduserer vibrasjon. ABS sidevegger hjelper til med terrengtilpasning for bedre ski til snøkontakt.

Vibrasjonsfiltre: Powerline Carbon Active-dampingsystem reduserer vibrasjoner langs lengden på ski for mer komfort og større ytelse på piste.

TEKNISK INFORMASJON:

KONSTRUKSJON OG KERN

Oversize Active Contact Sidewalls

Progressiv Radiallimering

Full Woodcore

POWERLINE Carbon

Powerframe + Double Ti + Carbon

SPESIELLE EGENSKAPER

PULSE PAD: Semi twin tail / Koroyd Tip

ROCKER: Carve Rocker

X TRACK XT

Designet for å levere maksimal kraftoverføring og direkte til ski kontakt, XT12 Ti compliments våre høyeste ytelsessystem ski.

DIN 4 12

VEKT 1 / 2PAR: 1048g

TOE PIECE Automatisk vinkeljustering

XL vinger

Metall vertikal akse

SPESIFIKKE FEATURE Heel Arch Technology

Overdimensjonert plattform

Lavprofil Chassis

Ti

PEDAL Wide Toe Pedal

RETAILER FEATURES Automatisk tåhøyde justering

En tallerken passer alle

DIN Friendly

Enkel montering

Verktøyløs justering

SKI / BINDING INTERFACE X Spor

NORMS Alpine


Velkommen til våre Salomon X-Max X12+XT12 spesialtilbud! Tenk på snowinn når du ønsker å fornye dine ski materialer. snowinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Salomon så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Skiutstyr.

Spesifikasjoner Salomon X-Max X12+XT12

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Produkttype
Ski pakke
Rocker type
Skatebredde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (43)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Trygt ankommet

-

Veldig glad for å kjøpe det siste antallet

Salomon x-max x12 + xt12

-

Mitt første kjøp var uheldig, men selskapet viste seg å være veldig seriøst og profesjonelt (bra); kjøpet ble fullstendig tilbakebetalt til meg. Jeg stolte på SnowInn, og før jeg fikk tilbakebetaling, kjøpte jeg det andre paret Salomon X-Max X12: utmerkede briller til en super pris. Jeg ville bare forbedre pleien på emballasjen, for å begrense transportskader så mye som mulig, gitt kurerernes lille finesse. Italiensk / spansk kommunikasjon. Consigliatissimi

Alt i orden

-

Som i tidligere kjøp av ski og støvler, ankom på under en uke, vakker og til en veldig lav pris

Kjøp salomon ski

-

Skiene er de beste jeg har hatt. Utmerket og til en utrolig pris. Spor sensasjoner er fantastisk. Jeg bestilte dem på en søndag og på onsdag hadde jeg dem allerede hjemme med fantastisk emballasje. Jeg gir en 10 til alt.

Salomon ski

-

Jeg kjøpte Salomon x12 ski, til € 280, en eksepsjonell pris, de er utrolige, jeg kjøpte dem på torsdag klokka 23.00, og på mandag klokka 10 hadde jeg dem allerede hjemme. som en 10-note som et selskap, veldig alvorlig

Virkelig glimrende ski

-

Utmerkede ski, de kom tidligere enn forventet, godt pakket og uten defekter, testet på snøen de gir sikkerhet, de er stabile og responsive enkle ski utmerket produkt til en super pris

Utmerkede ski

-

Skiene har kommet på forventet tid, godt pakket og uten feil ... på snøen er de bare fine stabile og responsive ... Jeg synes jeg er veldig bra, enkelt ski utmerket produkt til en god pris

Innkjøp av salomon x-max x12 + xt12

-

Utmerket service, levering som planlagt, produktet veldig bra, jeg anbefaler det 100x100

Veldig kult

-

Bestillingen kom veldig raskt, og prisen for dem er for god til å være ekte. Himmelen er veldig bra og helt ny. Takk outletinn for hjelpen !!

Utmerket kjøp

-

Ski pluss innbinding av veldig vakker faktura, det er Salomon !!! Veldig rask sending innen 3 dager som en kunngjøring. Betaling uten problemer. Ingen klager jeg anbefaler dette nettstedet !!

Produktkjøp

-

Skiene ankom i perfekt stand. De formidler mye selvtillit fordi du til enhver tid vet hvor pakken din er, og du kan komme i kontakt med dem. Imidlertid fortalte de meg at det kom en bestemt dag, og det var den dagen han forlot kontorene og ankom senere. Jeg tror også at når du kjøper flere produkter og handlekurven din er ganske dyr, bør de ikke belaste deg for transport, siden alt legger opp og til slutt kan det bli dyrt.

Veldig fornøyd

-

Bestilles på lørdag og levert førstkommende tirsdag. Tydelig kommunikasjon ved bestilling og håndtering. Ski var godt pakket og pent beskyttet. Jeg har ennå ikke testet skiene, men ser allerede TOPP ut! Ski ble vokset og skjerpet og bindingene ble pent justert i henhold til informasjonen som ble gitt.

Utmerket .... perfekt .... 100% flott

-

Utmerkede ski, god pris. Superlevering nøyaktig som lovet til tross for at jeg la på ordren to ekstra varer på 2 dager på rad. Ekstremt fornøyd med tjenesten. Takk.

Super utstyr for rimelige penger.

-

Ski ikke for nybegynnere. Du kan leke med det og ikke bli sliten. Snarere liker han forberedte bakker. Enkel kanting og såkalt glatt moro i bakken. En liten vri, lav vekt lar deg gjøre underverker. Megakjøp for meg. Når det kommer til butikken, super rask frakt

Topp produkt

-

Kan enkelt gjøre justeringer under bestillingsprosessen. Anbefales!

Fantastiske ski

-

Selv om de kom med en kort forsinkelse, er de ekstremt tilfredsstillende. Emballasjen var også bra.

Utmerket kjøp

-

Utmerket valuta for pengene, rettidig og problemfri levering, anbefales

Veldig god service

-

På to dager mottok jeg pakken med de to parene ski! God informasjon under kjøpsprosessen. Jeg gjentar med sikkerhet. For å si en, men i kjøp med høye beløp, bør ikke belaste transport!

Fornøyd med produkt og levering

-

Jeg har ikke gått på ski ennå, men det ser perfekt ut for meg!

Utmerket

-

skiene er et under og den ekstraordinære servicen, vi kommer til å gjenta

Veldig fornøyd

-

Jeg er veldig fornøyd med disse skiene og opprykket. Emballasjen er godt utført, innstillingene virker bra for meg. Det gjenstår å prøve dem! Liten flat på leveringstidene, +3 dager sammenlignet med de maksimale annonserte tidspunktene.

Veldig fornøyd

-

Leveres veldig raskt. Godt pakket, stolpene var pent pakket i boksen med ski. Skiene ble også pent tilpasset skiens bein (kjøpt sammen). Veldig fornøyd; topp materiale, bra og levert raskt til en veldig konkurransedyktig pris!

Utmerket kjøp, produkt, service og pris

-

Du kan ikke be om mer.

Utmerket ski

-

Veldig fornøyd med kjøpet. De kom veldig raskt, og jeg prøvde dem bare på banen, og de er fantastisk. Veldig fornøyd med kjøp og service.

Utmerket

-

Utmerkede ski til en god pris, veldig rask levering

Excellence

-

Akkurat som service og hastighet på levering, spesielt etter Black Friday og det er himmel.

Kjøp produkt

-

Utmerket service for både kjøp og levering. Veldig rimelig pris. Jeg vil definitivt gjøre andre kjøp. Vennlig hilsen. Marco

Fenomenale

-

Skiene ser veldig bra ut. Om 15 dager skal jeg prøve dem. De kom veldig godt innpakket og ankom i løpet av 4 dager, og fortalte at jeg ba om dem på en fredag og at de kom på onsdag.

Perfekt

-

Leveransen var rask. Skiene er flotte.

Utmerket

-

Skiene er veldig bra og servicen er utmerket

Salomon ski - beste pris

-

Ski kom veldig godt pakket, akkurat i løpet av dagen erklærte snowinn. Ved å benytte meg av Black Friday-salg, har jeg så fine ski rundt 50% billigere enn i andre butikker i Tsjekkia. Takk, snowinn!

Flott

-

Superlett ski i piste-kategorien. Allsidig og enkel håndtering. Elsker dem

Gode ski

-

Mottatt riktig og godt pakket, i håp om å gi dem ut denne sesongen, godt produkt til en god pris.

Uslåelig valg

-

Etter å ha ventet bare 4 dager mottok jeg de nye Solomon-skiene mine, samt støvler, staver, hansker, hjelm og snøstormmaske perfekt. Jeg kunne ikke være mer fornøyd med kjøpet. Jeg vil definitivt gjenta med dem ved neste anledninger! Hold det oppe !!

Veldig bra valg

-

kvalitetspris på de beste alternativene

Alt utmerket

-

Storslåtte ski, til en god pris. Hastighet og effektivitet i kjøp og levering av materialet. takknemlig

Anmeldelser

-

Skiene ankom i tide. Bestill behandling, skibinding og innpakning oppsett og transport til Tsjekkia fra Spania om 1 uke. Det synes jeg er flott. Ski superpakket, kritiske flekker (tips, hæler og bindinger) spesielt innpakket i bobleplast. I tillegg som gaveski lastet ned med to ski med ski med logoen til butikken. Veldig fint. Ski til denne prisen er unik, og jeg ser frem til å prøve dem ut. Transport med GLS til en pris av ca 300 CZK fra Spania til Tsjekkia ... vakker :) Jeg var litt redd for transport, men ble overrasket positivt. Jeg anbefaler dette produktet, og jeg anbefaler butikken. Takk Peter

Veldig bra valg

-

Stor priskvalitet og skiene kom snart. En detalj om snowinn-bandasjene for å holde og lagre dem sammen. Veldig fornøyd

Salomon

-

Vakre ski og til og med levert en dag tidligere i perfekt stand. Vent nå noen måneder på å prøve det. Takk snowinn

Utmerket

-

Den har kommet i tid og form ..

Salomon x max 12

-

Wow, gode ski til en god pris, og skiene ankom i perfekt stand med mye beskyttende pakking. Kan ikke vente med å prøve disse babyens ut i VT @ Christmas

En whiplash

-

Skiene ankom veldig snart og i perfekt stand. Jeg har allerede prøvd dem og de er en whiplash. En brutal stabilitet for det lille de veier og i mellomstore og lange kurver de går som silke. På grunn av stivheten må vi gi dem reed, men de adlyder veldig godt hver gest. Veldig glad Jeg anbefaler dem for skiløpere som har vært mellomliggende og avanserte i noen tid.

Diferencia mellom tilbake esquis

-

Molt bra dia. Visca franca, jeg voldria comprar-ditt materiale av esqui. Jo voldria vet om, hei er forskjellen mellom els esquís Solomon X-MAX X12 + Z12 Salomon Sali X-Max X12 + XT12 ?? Hans navn løst dem som kambiansk? Atentament, Daniel xx

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk