`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Produktbeskrivelse Salomon X-Max X12+XT12

Lette og kraftige, X MAX X12 er en presis ski for på piste ripping med et dobbelt titan lag og karbonforsterkning for å hjelpe deg med å skjære dype grøfter i sløyfen.

FORDELER:

Strøm på etterspørsel: Full lengde Powerframe + Ti Carbon er et dobbelt ti lag og et karbonforsterkende lag, formet for å muliggjøre mer stabilitet, fuktighet og kraft for hele dagen på piste.

Maksimal skiferie til snøkontakt: Fullt trepunkt gir optimal stabilitet og kraftig rebound, samtidig som du maksimerer skiferie til snøkontakt og reduserer vibrasjon. ABS sidevegger hjelper til med terrengtilpasning for bedre ski til snøkontakt.

Vibrasjonsfiltre: Powerline Carbon Active-dampingsystem reduserer vibrasjoner langs lengden på ski for mer komfort og større ytelse på piste.

TEKNISK INFORMASJON:

KONSTRUKSJON OG KERN

Oversize Active Contact Sidewalls

Progressiv Radiallimering

Full Woodcore

POWERLINE Carbon

Powerframe + Double Ti + Carbon

SPESIELLE EGENSKAPER

PULSE PAD: Semi twin tail / Koroyd Tip

ROCKER: Carve Rocker

X TRACK XT

Designet for å levere maksimal kraftoverføring og direkte til ski kontakt, XT12 Ti compliments våre høyeste ytelsessystem ski.

DIN 4 12

VEKT 1 / 2PAR: 1048g

TOE PIECE Automatisk vinkeljustering

XL vinger

Metall vertikal akse

SPESIFIKKE FEATURE Heel Arch Technology

Overdimensjonert plattform

Lavprofil Chassis

Ti

PEDAL Wide Toe Pedal

RETAILER FEATURES Automatisk tåhøyde justering

En tallerken passer alle

DIN Friendly

Enkel montering

Verktøyløs justering

SKI / BINDING INTERFACE X Spor

NORMS Alpine


Kommer du til å kjøpe Salomon X-Max X12+XT12? Alle produktene fra Salomon har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Salomon X-Max X12+XT12 og motta den innen få dager. Vårt mål hos snowinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av ski utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Salomon X-Max X12+XT12

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Anbefalt bruk
Ski pakke
Rocker type
Skatebredde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (7)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Alt utmerket

-

Storslåtte ski, til en god pris. Hastighet og effektivitet i kjøp og levering av materialet. takknemlig

Anmeldelser

-

Skiene ankom i tide. Bestill behandling, skibinding og innpakning oppsett og transport til Tsjekkia fra Spania om 1 uke. Det synes jeg er flott. Ski superpakket, kritiske flekker (tips, hæler og bindinger) spesielt innpakket i bobleplast. I tillegg som gaveski lastet ned med to ski med ski med logoen til butikken. Veldig fint. Ski til denne prisen er unik, og jeg ser frem til å prøve dem ut. Transport med GLS til en pris av ca 300 CZK fra Spania til Tsjekkia ... vakker :) Jeg var litt redd for transport, men ble overrasket positivt. Jeg anbefaler dette produktet, og jeg anbefaler butikken. Takk Peter

Veldig bra valg

-

Stor priskvalitet og skiene kom snart. En detalj om snowinn-bandasjene for å holde og lagre dem sammen. Veldig fornøyd

Utmerket

-

Den har kommet i tid og form ..

Salomon x max 12

-

Wow, gode ski til en god pris, og skiene ankom i perfekt stand med mye beskyttende pakking. Kan ikke vente med å prøve disse babyens ut i VT @ Christmas

En whiplash

-

Skiene ankom veldig snart og i perfekt stand. Jeg har allerede prøvd dem og de er en whiplash. En brutal stabilitet for det lille de veier og i mellomstore og lange kurver de går som silke. På grunn av stivheten må vi gi dem reed, men de adlyder veldig godt hver gest. Veldig glad Jeg anbefaler dem for skiløpere som har vært mellomliggende og avanserte i noen tid.

Diferencia mellom tilbake esquis

-

Molt bra dia. Visca franca, jeg voldria comprar-ditt materiale av esqui. Jo voldria vet om, hei er forskjellen mellom els esquís Solomon X-MAX X12 + Z12 Salomon Sali X-Max X12 + XT12 ?? Hans navn løst dem som kambiansk? Atentament, Daniel xx

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk