`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon Vitane Plus Prolink

Salomon Vitane Plus Prolink

Salomon Vitane Plus Prolink

Salomon Vitane Plus Prolink

  • Salomon Vitane Plus Prolink
  • Salomon Vitane Plus Prolink
  • Salomon Vitane Plus Prolink
  • Salomon Vitane Plus Prolink
  • Salomon Vitane Plus Prolink
  • Salomon Vitane Plus Prolink

Salomon Vitane Plus Prolink

Produktbeskrivelse Salomon Vitane Plus Prolink

Salomon Vitane Plus Prolink skistøvler er designet for nybegynnere og mellomløpere og tar dem til å gå på ski og nyte fjellet med sikkerhet, beskyttelse, varmeisolasjon og stabilitet gjennom dagen.

Den ergonomiske og halvstive mansjetten som ligger rundt anklene gir deg støtte, stabilitet og skikontroll. Prolink yttersåle gir fleksibilitet, bedre energioverføring, og en lav profil for bedre kontakt med snøen, dessuten er den kompatibel med NNN, Prolink og Turnamic lenker .

Disse Salomon-skistøvlene har Thinsulate-membran , fleece-fôr og syntetisk skinn på oversiden som gir en behagelig følelse og beskytter deg mot den intense kulden. Custom Fit-systemet sikrer en personlig passform ved foten av hver skiløper og med borrelås-lukking, slik at du kan ta dem på og ta dem av med et enkelt drag.

Få best mulig passform med Salomon Vitane Plus Prolink-støvelen. Det er en tillitsbyggende turnstøvel med en ergonomisk og støttende turneringsmansjett med borrelåslukking, rask snøring, ekstra tykk Thinsulate (den varmeste turnstøvelen vi har funnet!), Blonderdeksel med diagonal glidelås og kvinners spesifikke passform. Prolink-sålen er kompatibel med alle nåværende NNN-, Prolink- og Turnamic-bindinger.

EGENSKAPER:

Egenskaper:

Mansjett: Ergonomisk turnering

Siste: 105 kvinner Touring Fit

Fôr: Custom Fit, Thinsulate membran

Fuskepels

Fleece fôr

Vekt: 920g

Komfort

En anatomisk og litt bredere passform gir fothold og maksimal komfort mens Custom Fit ™ og Quicklace ™ -systemene tilpasser passformen perfekt til formen på hver fot.

Ankelstøtte

Den ergonomiske touring mansjetten gir ekstra komfort uten at det går ut over effektiv sidestøtte.

Varme

Thinsulate ™ -isolasjon kombinert med en fuskepels og fleece-fôr sikrer utmerket beskyttelse mot kulde, slik at føttene holder seg varme hele dagen.

Tilpasset form

Kombinasjon av komfortskum, termo-støpbart skum og lycra gir en ultimat passform og komfort til enhver fots morfologi.

Ergonomisk turnering

Halvstiv mansjett rundt anklene som gir sidestykke og bakre støtte for bedre stabilitet og kontroll.

Tynnformet membran

Bedre isolasjon og varme.


Finn ut Salomon Vitane Plus Prolink på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Skiutstyr salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Skistøvler produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos snowinn.

Spesifikasjoner Salomon Vitane Plus Prolink

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Produkttype
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk