`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon S/Pro 130

Salomon S/Pro 130

Salomon S/Pro 130

Salomon S/Pro 130

Salomon S/Pro 130

  • Salomon S/Pro 130
  • Salomon S/Pro 130
  • Salomon S/Pro 130
  • Salomon S/Pro 130
  • Salomon S/Pro 130
  • Salomon S/Pro 130
  • Salomon S/Pro 130

Salomon S/Pro 130

Produktbeskrivelse Salomon S/Pro 130

Salomon S / Pro 130-støvelen er laget av dyktige og avanserte skiløpere som søker et større nivå av tilpasning, reaktivitet, kraft, progressivitet og fleksibilitet på 130, slik at du kan utføre alle bevegelser og svinger i alpint .

Custom Shell HD-prosessen gjør det mulig å støpe polyuretanskallet, stokken og byttet på bare noen få minutter. Med Coreframe 360 ° innsats vil du ha mer kontakt med terrenget, og den store pivotten gir deg utmerket energioverføring.

Det franske huset brukte Sense Amplifier-teknologi for mer progresjon, presisjon i begynnelsen av svingen og akselerasjon på slutten; My Custom Fit 3D Seamless Pro booty for maksimal komfort, og Sense 45mm stropp for bedre ytelse. Med fleksjonsjusteringen og 4 aluminiumsspenner kan du tilpasse passformen til denne Salomon skistøvelen etter din smak.

For skiløpere som ønsker en støvel, passer perfekt på føttene. S / PRO 130 kombinerer enkelt trinn i, en preformet sømløs liner og fulle tilpasningsmuligheter slik at du kan oppleve ytelse og enestående passform. Hver funksjon av denne støvelen er fullt justerbar for å tillate skreddersydd service.

Fordeler:

Instant fit:

Redesignet trinn i konstruksjonsteam opp med vår eksklusive sømløse liner for å gjøre S / PRO den mest komfortable støvelen Salomon noensinne har gjort.

Fullt tilpassbar:

Med den nye Coreframe 360 kan du nå tilpasse mansjetten, skallet og liner for å nyte Salomons mest skreddersydde støvel.

Makt:

En kombinasjon av Salomons høyytelses Coreframe, Sense Amplifier og Sense Strap teknologier sikrer progressivitet og gjenoppretting i hver tur.

spesifikasjoner:

Flex: 130

Vekt: (G) 1800

Rem: SENSE CLAW 45MM

Shell:

Polyuretan + glassfiberkjerneramme + Custom Shell HD

teknologier:

Senseforsterker

Sømløs liner

cuff:

Polyuretan + Custom Shell HD

liner:

My Custom Fit 3D sømløs rase

Strap

Sense klo 45mm

pads:

Alpine premiere ISO 5355

Justering:

Flexjustering

spenner:

4 skrudd aluminium 3D

teknologier:

TEKNOLOGIER / COREFRAME 360 °:

Coreframe 360 gir lyshet, forbedrer opplevelser og gir full tilpasningsmuligheter. Det er en innsats som garanterer at støvelen holder sin geometri og stivhet etter Custom Shell HD-prosessen.

TEKNOLOGIER / SKAL SHELL HD SHELL & CUFF:

Den skreddersydde Shell HD-prosessen på skallet og mansjetten tar sikte på å få rask og fullstendig tilpassing til støvlene på bare 10 minutter. Den tynnere veggen konstruksjon og nye skall materialer gjør at foten er nærmere skallet og gir forbedret opplevelser, mer kraft og direkte overføring.

JUSTERING / SKREVET OVERVENDIG PIVOT:

Skruet for maksimal oppstartsmulighet, gir den overordnede pivoten perfekt kraftoverføring mellom mansjett og skall.


Hvis du er interessert i Salomon S/Pro 130, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Skiutstyr produktnavnet fra merket Salomon har den høyeste produksjon skvaliten. Salomon designer eksklusive ski produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Salomon S/Pro 130 idag!

Spesifikasjoner Salomon S/Pro 130

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Flex index
Produkttype
Bredde
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Salomon s / pro 130

-

skistøvlene ble mottatt i løpet av få dager som lovet. har tidligere brukt snowinn var det total tillit til deres evne til å levere produktet. deres utvalg av støvler var langt større enn jeg kunne se i Storbritannia. som en erfaren skiløper visste jeg den nøyaktige størrelsen jeg ønsket. selve støvlene er ekstremt komfortable. de er annonsert som en støvel som er en av de beste med tanke på deres evne til å bli justert til å passe. dette er utvilsomt sant. de har tatt tillegg av tilpassede oppvarmede fotsenger uten problemer. det var ikke noe elastisk feste på baksiden av innerforet for å lede kabelen, selv om mange støvler har. dette blir lett overvunnet med klebrig tape.

Salomon s / pro 130

-

Sko levert veldig raskt, til den beste prisen i hele Europa, har allerede bestilt flere ting på Snow-inn og er fortsatt en av de beste nettbutikkene for de som vet hva de vil kjøpe. Dessverre har sønnen min ennå ikke klart å prøve skoene selv. Men den første snøen har falt så hvem vet, en annen anmeldelse vil følge. Harald Everartz

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk