`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon S/Max 90

Salomon S/Max 90

Salomon S/Max 90

Salomon S/Max 90

Salomon S/Max 90

  • Salomon S/Max 90
  • Salomon S/Max 90
  • Salomon S/Max 90
  • Salomon S/Max 90
  • Salomon S/Max 90
  • Salomon S/Max 90
  • Salomon S/Max 90

Salomon S/Max 90

Produktbeskrivelse Salomon S/Max 90

Salomon S / Max 90-støvlene gir oss et robust, tilpassbar, komfortabelt og reaktivt forslag for mellomliggende og avanserte skiløpere som søker etter flex på 90 , for å gli nedover bakkene med mer kontroll og presisjon i svinger.

Det franske huset brukte Coreframe og Custom Shell HD-teknologi med at du kan tilpasse polyuretanskallet til fotens form på bare noen få minutter, noe som vil gi deg en utmerket kraftoverføring. Takket være den følsomme Shell-konstruksjonen får du letthet og kontakt med snøen.

Disse Salomon skistøvlene ble også designet med Sense Amplifier-teknologi for å øke reaktiviteten og presisjonen i hver sving. De har Custom Fit 3D Seamless Perf-booty for større komfort og passform på foten. Et eksklusivt design for kvinner ble lansert med disse skistøvlene for å gi en mer komfortabel modell og beskytte kvinnefoten med delikatesse.

Egenskaper:

Teknologier: Kjerneramme

Skreddersydd Shell HD

Sømløs Liner

SHELL & CUFF: PU + Fiberglass Coreframe

PU + Women Cuff Adjuster

Senseforsterker

LINERE: My Custom Fit 3D Performance

spesifikasjoner:

VEKT: 1 / 2PAIR 1620g (24.5cm)

Norm: ISO5355

Flex: 90

Sist: 98 104

Rem: 35mm

S / MAX 90 W er spesielt utviklet for kvinner, og kombinerer letthet og perfekt passform, slik at du kan skjære deg nedover bakken.

Fordel:

Kraft: Den nye Coreframe konstruksjonen og Sense Strap gir bedre terreng tilbakemelding, effektiv kraftoverføring og presisjon i hver tur.

Lettvekt: Nyt bakkene hele dagen, takket være den lette og uovertruffen snøfølelse som tilbys av Sensitive Shell-konstruksjonen.

Fit: Den nye Custom Shell HD muliggjør rask tilpasning mens manchetten og kalven justerer tillater mer passende valg som er spesifikke for kvinner.

Trekk:

Coreframe

Coreframe bringer lyshet, forsterker opplevelser og øker kraften. Det er en innsats som garanterer støvelens stivhet etter Custom Shell HD-prosessen.

Egendefinert shell HD

Sømløs liner

En ny, anatomisk designet preformet liner uten interne eller eksterne stiches. Det forbedrer komfort, presisjon og sikrer en varmere passform.

SHELL:

Polyuretan + glassfiberkjerneramme + Skreddersydd Shell HD

TECHNOLOGIES:

Kjerneramme | Tilpasset skall HD | Senseforsterker | Sømløs liner

Cuff:

polyuretan

LINER:

My Custom Fit 3D sømløs perf

STRAP:

180 ° 35 mm

PADS:

Alpine premiere ISO 5355

SPESIFIKK:

Kvinner calf adjuster | Kvinner liner

BUCKLES:

4 rivet aluminium 3D

JUSTERING:

Riveted oversized pivot | Verktøy fri tann justering

Tekniske innlegg:

Nei

Bredde:

Smal

Flex:

90

norm:

Alpine

Vekt (g):

1620

Alpine Boot sist:

98/104

Strap2:

180 ° 35MM

Tilpassbar passform:

6/6

stivhet:

4/6

Primær bruk:

Stå på ski

Sekundær bruk:

Stå på ski


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Skiutstyr produkter av Salomon har du funnet den beste plassen på snowinn. Hos snowinn jobber vi alltid med de beste merkene som Salomon for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre ski produkter som Salomon S/Max 90. Legg inn bestillingen nå og motta Salomon S/Max 90 så fort som mulig.

Spesifikasjoner Salomon S/Max 90

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Flex index
Produkttype
Bredde
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Alt supertips!

-

Så jeg var bare skeptisk etter å ha lest så mange negative anmeldelser, men jeg kan definitivt ikke si det i mitt tilfelle. Alt gikk bra. Jeg ble stadig informert om hvor pakken er, selv med BILD om pakken inkludert sporingsnummeret. På grunn av høytiden ankom det en dag senere enn planlagt, men alt var veldig bra. Jeg kunne allerede teste skoen - jeg gikk på ski i 3 dager og anbefaler den på det sterkeste. Vil definitivt bestille her igjen og gi hele 5 stjerner i alt! Takk for tjenesten!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk