up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon

Salomon Hjelm Hacker Custom Air

Salomon Hjelm Hacker Custom Air

plus
  • 360Salomon Hjelm Hacker Custom Air
  • Play videoSalomon Hjelm Hacker Custom Air
  • Salomon Hjelm Hacker Custom Air
  • Salomon Hjelm Hacker Custom Air

Salomon Hjelm Hacker Custom Air

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Salomon Hjelm Hacker Custom Air

Salomon Hacker Custom Air hjelm har motstandsdyktige materialer som gir deg den beste beskyttelsen på pisten, slik at du går nedover bakkene for å gli trygt, komfortabelt og ventilert i hodet.

Hybridskallet tilbyr den perfekte kombinasjonen av letthet og holdbarhet. Denne alpine skihjelmen er designet med Custom Air-systemet, hvis termoformede skum gir en behagelig og presis passform på ovale hoder.

Twin Shell-ventilasjon gir deg indre ventilasjonskanaler som holder deg tørr til enhver tid. Foret kan fjernes og vaskes når du vil, og øreklokkene er kompatible med lydanlegg, slik at opplevelsen din på høyfjellet blir uforglemmelig med denne snowboardhjelmen . TWINSHELL konstruksjon og Custom Air fit system gjør Hacker en ideell blanding av big mountain teknologi og park inspirert stil.Spesifikasjoner:


- SHELL: Half shell Hybrid konstruksjon


- FIT: Custom luft fit system Oval Fit


- VENTILASJON: To Shell Ventilasjon


- Fôr: Avtagbart / vaskbart Komfortabel integrert fôr


- Øreputer: Utskiftbare øreputer Faux pels Audio System støttet


Hvis du er interessert i Salomon Hjelm Hacker Custom Air, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Hjelmer produktnavnet fra merket Salomon har den høyeste produksjon skvaliten. Salomon designer eksklusive ski produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Salomon Hjelm Hacker Custom Air idag!

Spesifikasjoner Salomon Hjelm Hacker Custom Air

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott kvalitet

-

Det er en flott hjelm, veldig lys, passer perfekt. Virkelig varme også.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up