up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon

Salomon Bukser Zero

Salomon Bukser Zero

Salomon Bukser Zero

Salomon Bukser Zero

plus
  • Play videoSalomon Bukser Zero
  • Salomon Bukser Zero
  • Salomon Bukser Zero
  • Salomon Bukser Zero
  • Salomon Bukser Zero

Salomon Bukser Zero

Produktbeskrivelse Salomon Bukser Zero

Når du går på fjellturer, må du i din ryggsekk ta med en isolert bukse som gir deg termisk isolasjon slik at du kan håndtere de laveste temperaturene. Derfor har Salomon skapt Zero Pant , en termisk, vindtett og vanntett bukse som motstår veldig bra de ugunstige værforholdene.

Takket være Advanced Skin Dry-teknologien tørker denne alpine ski buksen raskt, utviser fuktighet ute og tåler regn og snø. Det har også en maskeforing i skrittet som muliggjør ventilasjon i dette området.

Med en overdimensjonert design- og lommelykt gjør denne fjellbukse deg til å se moderne ut, og du kan bære den sammen med Zero jakke , slik at du kan trene freestyle med komfort og varme . Progressiv design for å matche Zero Jacket for freeskiing jenter som ønsker å gjøre en uttalelse. Venting på lårene, cargo lommer like under begge knærne.Funksjoner:


- Indre leg luft-vents med mesh backing


- Powderskirt Recco


- 2 Hånd lommer med glidelås


- Midje justering


- Intern Fleece PanelSpesifikasjoner:


- FABRICS climaPRO 10k/10k actiLOFT isolasjon 60 g/m2


- SAMMENSETNING NEDERST: PES 100%


- Fôr: PA 100%


- Fôr SETT INN: PES 100%


- Padding: PES 100%


- FIT Slapp


- VEKT 820 (M) g


Kjøp din Salomon Bukser Zero til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ski, snowinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Dameklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Salomon Bukser Zero. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ski katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Salomon Bukser Zero

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up