up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon
360

Salomon Bukser Whitelight

plus
  • 360Salomon Bukser Whitelight
  • Play videoSalomon Bukser Whitelight
  • Salomon Bukser Whitelight

Salomon Bukser Whitelight

Produktbeskrivelse Salomon Bukser Whitelight

Komfort, varme og beskyttelse er kjennetegnene til Salomon Whitelight Pants , alpine skibukser som beskytter deg mot intens kulde med teknologier og stoffer som er motstandsdyktige mot vann og snø.

Disse buksene til snøen ble laget med Pertex Shield Plus-stoff som gir deg elastisitet og termisk isolasjon overlegen med andre. Denne beskyttelsen er større takket være Advanced Skin Warm Insulated teknologi som holder temperaturen på kroppen på sine normale nivåer.

I tillegg kan du bevege deg med frihet med disse isolerte buksene på grunn av taket stoffet i 2 lag og Motion Fit-teknologien . Alle sømmer er forseglet for å unngå passasje av vann og det ventilerte nettverket i benet gjør det lettere å gå ut av fuktighet, slik at du alltid vil glede deg over disse vanntette, pustende og termiske buksene . Svært Slim Montering Jet / Fuso Pant Designet for å smigre, er Whitelight Pant For kvinner Made From A 4 Way Stretch Pertex® Shield Plus Stoff med isolasjon for varme og ultralyd sømmer for et fasjonabelt Touch. Metallic Logo Behandling Kamper The Whitelight Jacket.

spesifikasjoner:

sammensetning:

Bunn: Pa 85%

El 15% Fôr: Pes 100%

Fôr Sett: Pes 100%

Padding: Pes 100%

Vekt: 500g


Dra nytte av våre tilbud på Salomon Bukser Whitelight. I vår nett ski butikk, hos snowinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste ski utstyret. Du kan også besøke andre ski kategorier og finne produkter av merket Salomon til den beste prisen.

Spesifikasjoner Salomon Bukser Whitelight

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up