up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon

Salomon Bukser Snowflirt

Salomon Bukser Snowflirt

Salomon Bukser Snowflirt

plus
  • Play videoSalomon Bukser Snowflirt
  • Salomon Bukser Snowflirt
  • Salomon Bukser Snowflirt
  • Salomon Bukser Snowflirt

Salomon Bukser Snowflirt

Produktbeskrivelse Salomon Bukser Snowflirt

For ski trenger vi en termisk og fleksibel bukse som gjør det mulig å flytte med dyktighet på pisten. Salomon, det ledende merkevaren i fjellklær , vet hva vi leter etter, og derfor har de skapt Snowflirt Pant for å gi deg den beskyttelsen du trenger i de høye fjellene.

Denne isolerte buksen har blitt laget med ClimaPro-stoff som gir deg utmerket motstand mot vann, kald vind og snø , holder temperaturen på kroppen og gir fuktighet til å flykte til utsiden.

En annen funksjon i Snowflirt Pants er Recco Avalanche Rescue-teknologien , hvis elementer letter deg å finne lettere hvis en uforutsigbar snøskred overrasker deg. Disse vanntette buksene gir en justering i livet og to håndlommer med glidelås for å holde deg varm eller bære dine mindre gjenstander. Stretch CLIMAPRO SOFTSHELL bukser designet for å matche snowtrip jakke gi all-season ski komfort.Funksjoner:


- Intern midje justering


- Recco


- 2 Hånd lommer med glidelåsSpesifikasjoner:


- FABRICS climaPRO 10k/10k


- SAMMENSETNING NEDERST: PES 86%, 14 EL%


- Fôr SETT INN: PA 100%


- FIT ACTIVE FIT


- VEKT 690 (M) g


Salomon Bukser Snowflirt er et produkt som samsvarer til den Bukser kategorien innen Dameklær utvalget på din ski butikken, snowinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av snowinn. Hva er fordelene med Salomon Bukser Snowflirt? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for ski.

Spesifikasjoner Salomon Bukser Snowflirt

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up