up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon
360

Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

plus
  • 360Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120
  • Play videoSalomon Alpine Skistøvler X Pro 120
  • Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120
  • Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120
  • Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120
  • Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120
  • Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Produktbeskrivelse Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Salomon-merket har lansert til markedet den nyeste versjonen av X Pro-serien med noen små forbedringer som gjør det til det beste alternativet for å trene alpint med total ferdigheter, motstand og tilpasset justering .

Salomon X Pro 120 ski støvlene gir en høyere indeksbøyning mellom 115 og 130 og 3 stillinger for å tilpasse spenne slik at du får en bedre passform.

Teknikerne i det franske huset satte igjen Custom Shell 360 ° for saken , en nyskapende prosess som gjør at støvelen anvender skisfotens form for å unngå irriterende mellomrom som hindrer å bevege seg fritt.

My Custom Fit 3D Race Line bootie passer også støvelen og gir ekstrem komfort, takket være Sensifit-systemet , som du føler at støvelen er en del av foten.

Twinframe-teknologien i denne modellen gir en mye jevnere kraftoverføring enn i sine forgjengere. Den større pivoten på 24 mm , aluminiumsspennene og de avtagbare DIN-padsene i hælen og tåen fullfører utformingen av dette snøbrettet som er uovertruffen når det gjelder holdbarhet og passform. Høy ytelse TWINFRAME shell teknologi gir jevn, direkte energioverføring. Passelig liner og skall levere instant komfort som varer hele dagen i X Pro 120, for aggressive alle fjell skiløpere

Egenskaper:

passelig shell

Oversized pivot

Pre formet 3D liner

spesifikasjoner:

vekt 4168

Flex Index 120

Strap 45

Siste 100/106

Teknologi:

4 micro alu spenner:

Til micro justere lengden på spennene for en presis, personlig og nedleggelse, bare slå spaken. Alu spenne: mer motstandsdyktig, rik finish, akseptert av alle idrettsutøvere fordi de føler seg trygge og beroliget.

3D spenne:

Velg mellom 3 forskjellige posisjoner på vristen spenne for maksimal tilpasning

Hæl og tå flytt DIN pads:

Heel & toe pads kan erstattes når utslitt

24mm oversized pivot

360 ° Custom Shell

Twinframe

Leddet sensifit

Custom Shell på mansjett

Flex adjuster

Min CustomFit 3D Race liner

Bi materialet PU lavere skall:

En bi injisert skall laget av polyuretan, et materiale med konsekvent tetthet muliggjør uanstrengt fremgang på snø, gir godt tilpasset stivhet i en skinnende, holdbare, dynamisk og slitesterk stykke.

Bi materialet PU øvre mansjett:

En forsterket bakre, tillater sideinnlegget ved bruk av et mykere fremre mansjett for forbedret ben innpakning og progressiv flex. Denne skinnende, holdbare, dynamisk og slitesterkt stykke laget av polyuretan, et materiale med konsekvent tetthet gjør uanstrengt fremgang på snø


I tillegg Salomon i Alpine Skistøvler X Pro 120 kategorien Skiutstyr fra din nett ski butikk kan du finne andre produkter relatert med Skistøvler. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Salomon hos snowinn vil du finne et stort variasjon av ski produkter som også kan interessere deg. Salomon er fokusert på innovasjon og forbedre ski opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Salomon Alpine Skistøvler X Pro 120

Flex index
Ferdighetsnivå
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Spektakulære

-

Spektakulært både produktet og selskapet. Det tok den fastsatte og uovertruffen behandling. Støvlene er veldig billige for kvaliteten de tilbyr, veldig ergonomisk og en fantastisk halvliter når man skal stå på ski, og ønsker å prøve dem.

Perfekt service

-

Rask levering og 100% i samsvar med beskrivelsen.

Har jobbet

-

Alt fungerte, bestilles på 25.02., Uttalte frist 6 til 8,3. en midlertidig etterspørsel ble umiddelbart besvart, levering med GLS på 9:03. super takk.

God service og flott produkt

-

tjenesten er stor og rask. støvlene jeg visste dem allerede, og de er stor .... Jeg sendte inn i pensjonisttilværelsen min stakkars Nordic 14yo .....

Salomon pro 120

-

Meget god støvel og en utmerket pris

Produkt som forventet

-

Støvlene er av den kvaliteten som forventet. Rask ekspedisjon og levering

Meget godt kjøp

-

Sko levert svært raskt, som bestilt.

God kvalitet

-

Produkt levert på tid og kvalitet. Disse støvlene passer som hånd i hanske til tross for sin hardhet.

Boots

-

alt ok, rask levering.

Perfekt!

-

sterkt anbefalt

Fornøyd kunde.

-

Produktet i perfekt stand og leveringstid. Jeg kan bare takke betraktning at du hadde da akseptere en andre oppstartsalternativ av senere fordi først var der aksjen, selv om utgangspunktet det ble bekreftet bestillingen, uten ekstra kostnad for å være en dyrere modell. Som kunde er jeg fornøyd og muligens ikke siste gang du handler på denne nettsiden. Det er et anbefalt område.

Ok

-

Utmerket og rimelig tjeneste som tilbys. Den leverte produktet er perfekt illustrerer tilsvarende forespørselen, komplett og i originalemballasje. gode komplimenter.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up