up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salewa

Salewa Bukser Ortles Windstopper/Durastretch

plus
  • Play videoSalewa Bukser Ortles Windstopper/Durastretch
  • Salewa Bukser Ortles Windstopper/Durastretch

Salewa Bukser Ortles Windstopper/Durastretch

Produktbeskrivelse Salewa Bukser Ortles Windstopper/Durastretch

Salewa Ortles 2 WS / DST Bukser kort er en windstopper durastretch-bukse som er vindtett, vannavvisende og slitestyrke designet for kvinner som er alpinistiske til kjernen og velger komfort mens de gjør høy intensitet og raskt bevegelige aerobe aktiviteter i fjellmiljøet.

Laget med Gore windstopper-stoffer, som er lette, holdbare og behagelige å ha på mens du hopper de høyeste steinblokker eller går på ski gjennom snø. Denne Gore vindstoppbukse har en vindtett membran som beskytter deg mot det ytre været og forhindrer overkjøling. Den tillater også fuktigheten å slippe ut, regulerer kroppstemperaturer og øker komforten inne i denne allsidige Salewa Ortles 2 WS / DST- buksen.

Den rette passformen med ergonomisk midje gir den et atletisk utseende og gjør det enkelt å ha på seg. Knebøyd skritt og forhåndsformede knær gir maksimal komfort og bevegelighet. De to glidelåse ytterlommene har god lagringskapasitet for dine daglige viktige ting.

Uansett om det er fotturer, trekking, alpinklatring eller fjellklatring, vet du at du kan stole på og bruke Salewa Ortles 2 WS / DST bukser kort . Denne pustende og hurtigtørkende buksen er ideell når du klatrer i de høyeste fjellene eller hopper over steinblokker som den er laget med unik blanding av tøyelige stoffer. Egenskaper:

Integrert elastisk belte med flat spenne

Flat side satt justerbar linning system

Ergonomiske pre formede knær

Kile for bevegelsesfrihet

2 lommer utvendige lommer

Bakre lomme med glidelås

Side ventilasjonsglidelåser

Benet med glidelås

Sjenerøs kanten og crampon beskyttelse

Linning kroker til å feste til fottøy

Pant bunn med to interne looper som kan brukes til å fikse en stroppen under ski boot

Vesentlige funksjoner samsvarer med behovene i tilsvarende områder av kroppen (body mapping)

Stretch, med dobbel sømmer å sy sammen

Bluesign godkjent stoff

Kevlar (for rivestyrke)

bodymapping

4-veis stretch

slitesterk

vannavstøtende

lettvekt

varig

komprimerbar

pustende

vindtett

vanntett

spesifikasjoner:

Vekt: 440 g

Fit: Athletic Fit

Side søm lengde: 110 cm

Lag: Softshell

Hovedbehandling: Durable Water Repellent C6

Sett inn: Windstopper® Softshell Ripstop 3L 172

Forsterker: Anticut Kevlar Lys 176 B

Hoved materiale: Durastretch Dot Touch Dwr 189 B

Konsept: Alpine Mountaineering

Brand verden: Fjellklatring

Teknologi:

Durastretch:

DURASTRETCH stoffer er en klassiker i fjellklatring klær; men svært komfortable og lette, de er svært motstandsdyktig mot slitasje og riper, og dette takket være deres viktigste komponenten: polyamid. De er virkelig laget for å være holdbar og de fleste av dem er umulig å ødelegge. Så langvarig, en av de store fordelene med Durastretch. De fleste av de DURASTRETCH stoffer i samlingen er anbefalt for hullet år, siden deres indre struktur raskt transporterer vekk svette. Denne sesongen, den Durastretch familien utvikle seg mot en ny type stoff: den Durastretch Power. Det er den letteste dobbel veve versjonen vi noensinne tilbudt til nå for alpin klatring. Takket være polypropylen tråder veves med resistent polyamid, er dette stoffet enda mer myk og behagelig mot huden. Denne følelsen er også økt takket være de hydrofobe egenskapene til polypropylen som presser fukt og svette utenfor plagget. Den stramme veving gjør også dette stoffet vindtett uten ytterligere etterbehandling.

Windstopper: WINDSTOPPER® stoff har myk, lett værbeskyttelse i en allsidig og holdbar plagg. På grunn av deres totale Vindtetthet og maksimal pusteevne, vil våre plagg holde deg komfortabel lenger over et bredt spekter av værforhold og aktiviteter. fordeler:

Total Vindtetthet: Beskytter kroppens varme fra kjøling effekten av vind og vær

Maksimal Pusteevne: Hindrer overoppheting og svette bygge opp ved at fukt lett kan unnslippe

Active Fit: Tilbyr myk komfort med bevegelsesfrihet

Allsidig: Leverer komfort som mellomlag eller ytterlag

Vann Resistent: Skur regn, snø og tørker raskt


Kjenner du alle funksjonene til Salewa Bukser Ortles Windstopper/Durastretch? Hos snowinn velger vi ski artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herreklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Bukser kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Salewa er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av ski ekspertene!

Spesifikasjoner Salewa Bukser Ortles Windstopper/Durastretch

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up