up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rossignol

Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8

plus
  • 360Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8
  • Play videoRossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8
  • Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8

Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8

Hero 8 SL hjelm er en lettveis hjelm med en nøyaktig passform designet for å holde ski-racere komfortable og trygge. Med Hard Shell ABS-teknologi og EPP Multi Impact-minne skum, gir HERO 8 SL forbedret holdbarhet og støtdemping. Race Fit passer tett på hodet ned til kinnene for større beskyttelse, mens luftstrømningskanaler gir konstant sirkulasjon av luft uten kulde eller direkte kontakt med hodet for økt komfort og temperaturregulering. Inkludert medfølger.

spesifikasjoner:

Vekt: 450

Sertifisering: CE EN1077

Shell Ekstern: ABS

Shell Intern: Multi Impact EPP

Shell Finish: Matt

Padding: Avtagbar vaskbar Thermomesh

Ventilasjon: passiv, indre kanal

Høreflapper: Rollneck

Chingard: Innsatser + Long Chinguard

Forskrift av størrelse: Nei

Teknologi:

CHINGUARD INKLUDERT:

Denne hjelmen leveres med en hakevern.

LUFTFLOW KANALER:

Fronthjelmventiler trekker luft gjennom ventilasjonskanaler mellom de to linerlagene, og gir konsistent luftcirkulasjon uten direkte hudkontakt for mer behagelig temperaturregulering.

KOMFORT FIT:

En mer sjenerøs, komfortorientert passform uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

EPP MULTI IMPACT:

Dette formminneskummet gir en ekstra grad av fleksibilitet som kan forvride et visst antall ganger, mens du beholder dets støtdempingsegenskaper i samsvar med CE-standarden.

Hardt stål / ABS:

Det eksterne ABS-skallet (ca. 3 mm tykt) og internt absorpsjonsskum (PSE) er separat sprøytestøpt og deretter montert. Dette gjør at utseendet på det ytre skallet blir mindre påvirket av støt, samtidig som det blir lettere å innlemme ventilasjonsåpninger.


Hvis du er interessert i Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Hjelmer produktnavnet fra merket Rossignol har den høyeste produksjon skvaliten. Rossignol designer eksklusive ski produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8 idag!

Spesifikasjoner Rossignol SL+Chinguard Hjelm Hero 8

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Hero 8 sl

-

Nydelig vare, men selges som ny. Sannsynligvis for visning, ikke for å klage for veldedighet; den har imidlertid noen riper, og den vil sikkert allerede ha blitt slitt. Uansett perfekt artikkel, ville jeg foretrukket at du spesifiserte "ER NY"

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up