up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rossignol

Rossignol RPG Junior

plus
  • Play videoRossignol RPG Junior
  • Rossignol RPG Junior

Rossignol RPG Junior

Produktbeskrivelse Rossignol RPG Junior

Den nye RPG STRAP JR gir ultra lett beskyttelse mot yngre skiløpere med SAS TECH multi-slagskum, i samsvar med EN CE 1621 2 normer. Fungerer justerbare skulderstropper og velcro belte for komfortabel passform. RPG STRAP JR SAS TEC

spesifikasjoner:

Vekt: 350 g

Teknologi:

SAS TEC:

En ultra lett og pustende beskyttelse, SAS TEC er sertifisert i henhold til EN 1621 2 (Nivå 1 - Revisjon 2014) og gir multi-effektbeskyttelse med full bevegelsesfrihet for økt komfort.


Rossignol RPG Junior er det perfekte produktet for å nå dine ski mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Kropps beskyttelse produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Beskyttelse produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på snowinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Rossignol som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Rossignol RPG Junior

Farge
Skjønn
Produkttype
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up