up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rossignol

Rossignol Hjelm Rh2

plus
  • Play videoRossignol Hjelm Rh2
  • Rossignol Hjelm Rh2

Rossignol Hjelm Rh2

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Rossignol Hjelm Rh2

RH2 er en ultra lettvekts skihjelm laget for å holde alle fjellskiere komfortable og trygge. Med BOA-justeringssystemet, In Mold Light Shell-teknologi og Pro Fit, er RH2 lett og gir en mer presis passform uten å gi kompromiss med komforten. Naturlig ventilasjon og avtagbare øreputer og fløyelforing gir økt komfort og temperaturregulering. Med BOA-tilpassingssystemet kan skiløpere tilpasse deres passform for enda bedre sikkerhet og komfort.

spesifikasjoner:

Vekt: 380g

Sertifisering: CE EN1077 ASTM 2040

Shell Ekstern: PC I Mugg

Shell Intern: EPS

Shell Finish: Matt

Padding: Avtagbar vaskbar Thermomesh

Ventilasjon: 7 luftventiler

Høreflapper: flyttbar

Chingard: Nei

Regulering av størrelse: Ja

Teknologi:

BOA er verdensledende innen presisjonssystemer. Dette lett å justere og lette systemet har et låsende mekanisk urskive, stålsnøring og nylonstyringssystem, og gir utallige mikrojusteringer for den mest presise, komfortable og trykkfrie pasningen. BOA-komponentene testes under ekstreme forhold både i laboratoriet og i feltet og har en livstidsgaranti.

En mer tettsittende og presis passform uten kompromiss på komfort og sikkerhet.

Det ytre skallet består av et 1 mm preformet polykarbonat (PC) ark, deretter injisert med internt absorpsjonsskum (PSE), som viser en lettere konstruksjon med en nærmere, mer aerodynamisk passform.

Åpen ventilasjon tillater varm luft og fuktighet for bedre temperaturregulering og økt komfort.

Det brukervennlige dialinnstillingssystemet lar deg finjustere hjelmens størrelse for en mer presis og behagelig passform.


Er du ute etter materialer fra Rossignol og spesielt Rossignol Hjelm Rh2? Hos snowinn kan du finne en komplett liste over Hjelmer produkter og ski tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk snowinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial ski kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Rossignol Hjelm Rh2

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up